reklama
Domka12 a ile bierzesz wiesiołka
Ja biore trzy razy dziennie po 2 tabletki z opearolu. Nie wiem czy to nie za dużo, tyle mi ginekoloszka kazała i do skoku temperatury czyli u mnie wychodzi do 13-14 dnia cyklu.
Ponoć niektóre dziewczyny castangusem się wspomagają jak mają problemy z cyklami. U mnie są regularne póki co.
Ja biore trzy razy dziennie po 2 tabletki z opearolu. Nie wiem czy to nie za dużo, tyle mi ginekoloszka kazała i do skoku temperatury czyli u mnie wychodzi do 13-14 dnia cyklu.
Ponoć niektóre dziewczyny castangusem się wspomagają jak mają problemy z cyklami. U mnie są regularne póki co.
kas biore od wczoraj 6 kapsulek ale mnie brzuch boli,niewiem czy od tego. Ale bede brala jakos do 13dc. Tak wyliczam. Ja jeszcze zelazo kwas magnez i siemie lniane biore to moze cos da.
to sporo witaminek
ja tylko wiesiołek, kwas i dużo witamin, plus więcej mięsa czerwonego i zero kurczaków
co do siemienia lnianego nie wiem czy się przekonam do picia, smak i zapach mnie odrzuca i muli od razu
magnez biorę co kilka miesięcy bo mam niedobory czasem,
Miłego wieczoru ja znikam zająć się kolacją
Aschle powodzenia...
Dziewcyzny padam ze zmęczenia od wtorku siedzę w pracy po 10-11h. Jakaś masakra, a niestety zapowiada się taki cały miesiąc... Jak tu mysleć o staraniach jak sie wraca i nie ma ochoy na przytulanki ze zmęczenia.. ;/
Dziewcyzny padam ze zmęczenia od wtorku siedzę w pracy po 10-11h. Jakaś masakra, a niestety zapowiada się taki cały miesiąc... Jak tu mysleć o staraniach jak sie wraca i nie ma ochoy na przytulanki ze zmęczenia.. ;/
reklama