reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania od jesieni 2013

reklama
Domka12 a ile bierzesz wiesiołka

Ja biore trzy razy dziennie po 2 tabletki z opearolu. Nie wiem czy to nie za dużo, tyle mi ginekoloszka kazała i do skoku temperatury czyli u mnie wychodzi do 13-14 dnia cyklu.
Ponoć niektóre dziewczyny castangusem się wspomagają jak mają problemy z cyklami. U mnie są regularne póki co.

kas biore od wczoraj 6 kapsulek ale mnie brzuch boli,niewiem czy od tego. Ale bede brala jakos do 13dc. Tak wyliczam. Ja jeszcze zelazo kwas magnez i siemie lniane biore to moze cos da.

kas biore od wczoraj 6 kapsulek ale mnie brzuch boli,niewiem czy od tego. Ale bede brala jakos do 13dc. Tak wyliczam. Ja jeszcze zelazo kwas magnez i siemie lniane biore to moze cos da.

to sporo witaminek
ja tylko wiesiołek, kwas i dużo witamin, plus więcej mięsa czerwonego i zero kurczaków

co do siemienia lnianego nie wiem czy się przekonam do picia, smak i zapach mnie odrzuca i muli od razu

magnez biorę co kilka miesięcy bo mam niedobory czasem,

Miłego wieczoru ja znikam zająć się kolacją:)

Aschle powodzenia...
Dziewcyzny padam ze zmęczenia od wtorku siedzę w pracy po 10-11h. Jakaś masakra, a niestety zapowiada się taki cały miesiąc... Jak tu mysleć o staraniach jak sie wraca i nie ma ochoy na przytulanki ze zmęczenia.. ;/

Właśnie oglądam wiadomości. Dreszcze mnie przechodzą:shocked2: Facet, który zabił czworo dzieci ma wyjść na wolność. Facet stwierdził, że dalej będzie zabijać. Ponoć ma dostać inne mieszkanie i mieć inne nazwisko. Paranoja.

reklama
Do góry