reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Nosz kurde, to było by dobre (nienawidzę sobie paluchami TAM grzebać)... Boże, Cassiah, pomóż... Zdjęcie pewnie z jakiejś strony masz? Jak je znalazłaś?

reklama
O dzizus. co za sprzęt ;-) ja dalej czekam na @. strasznie długo. zazwyczaj w dniu w którym spada temperatura to dostawałam. drugi dzień niższych temperatur i cisza oprócz bólu. czeka aż pójdę do pracy żeby zepsuć mi jeszcze bardziej poniedziałek ;-)

A mi sie szyjka podniosła. Teraz jest wysoko. Nie wiem czy otwarta czy zamknieta. W brzuchu ciagnie, w pachwinach boli. Dzisiaj 30dc, zrobilam test po pracy. O 18 bo nie moglam wytrzymac. Wynik oczywiscie negatywny. Srode i czwartek mam wolna. Wiec w srode z ranca sikne, gdyby wyszedl pozytywny to mam mozliwosc poleciec na bete, pozniej w czwartek powtorzyc odebrac wyniki i do gina. Chyba ze jednak przyjdzie @. No coz. Jak ma przyjsc@ to niech przychodzi bo musze porobic wszystkie badania i wybrac sie z nimi do gina i niech działa.

Kaana, a ilu masz dniowe cykle?

Kurde, co za sprzęt ;P To musi być nie zbyt przyjemne grzebać tam Tym :p Ja śluz płodny mam zawsze widoczny, tylko w niezbyt dużych ilościach. Mój doskonale wie kiedy zaczynają się płodne, bo mówi że jest tam bardzo mokro i jakoś bardziej mu się wtedy chce :-D

No sprzet wyglada jak jakas zabawka erotyczna ;) Ale lepsze to niz paluchami tam grzebac ;) No u mnie sluzu nie sposob nie zauwazyc, wylewa sie ze mnie w te dni, jestem bliska noszenia podpaski wrecz ;)

o mamo, co za ustrojstwo! i to sie tam wklada i sie tego niby nie czuje? az mnie boli jak na to patrze haha;) szkoda ze nie wymyslili czegos co sie wklada kilka dni po owu i mowi czy jest ciaza, na bank bym kupila hahaha;))

reklama