reklama
justjestem
Moderatorka
Migduch nie! Twarda jestem A Ty?
Luska wytrzymać nie mogę, nakrecam się jak głupia, to normalne przy pierwszym cyklu?
Luska wytrzymać nie mogę, nakrecam się jak głupia, to normalne przy pierwszym cyklu?
justjestem
Moderatorka
Ja ze Świdnicy, jest któraś ?
migduch
Fanka BB :)
just, ja przed poronieniem tak mialam, normalnie wariacja, moglabym codziennie robi test 5 razy A teraz jest lepiej, ale to moj 1 cykl staraniowy po poronieniu wiec latwo nie jest, szczegolnie ze to plamienie sie pojawilo i juz fiksuje ze cos jest nie tak... poczekam do jutra, teraz sie juz widze uspokoilo wiec moze to byla chwilowa akcja, jak plamienie przejdzie to testuje jakos w terminie @, a jesli jutro znowu bede plamic to lece po test, taki mam plan
justjestem
Moderatorka
Migduch będę trzymała kciuki, żeby to było plamienie implantacyjne!!
Ja jutro może zrobie, to będzie 10dpo, chyba, że uda mi się wytrzymac
Ja jutro może zrobie, to będzie 10dpo, chyba, że uda mi się wytrzymac
justjestem
Moderatorka
PanaKotka nie załamuj, bo jak nam się teraz nie uda, to zwariuje, przecież jakbym miała test w domu to natychmiast robiłabym go, mimo, iż wiem, że za wcześnie
Tak to jest jak się chce, to nie ma, a jak nie chce, to pach...
U nas tak pięknie wszystko się ułożyło, praca, mieszkanie, zwierzaki, jeszcze moje studia, tylko dziecka nam brakuje do pełni szczęścia, a ja mam takie czarne myśli...
Tak to jest jak się chce, to nie ma, a jak nie chce, to pach...
U nas tak pięknie wszystko się ułożyło, praca, mieszkanie, zwierzaki, jeszcze moje studia, tylko dziecka nam brakuje do pełni szczęścia, a ja mam takie czarne myśli...
reklama
Kuźwa dziewczyny na teście mam kreske nie bladą tylko białą. Znaczy jest kreska różowa, ogólnie cały ten pasek z kreskami zabarwił się na lekko różowo i kreska oznaczająca ciążę jest leedwno widoczna ale nie różowa, a właśnie bielsza niż ten cały jasno różowy paseczek.
??
??