reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
just, ja przed poronieniem tak mialam, normalnie wariacja, moglabym codziennie robi test 5 razy;) A teraz jest lepiej, ale to moj 1 cykl staraniowy po poronieniu wiec latwo nie jest, szczegolnie ze to plamienie sie pojawilo i juz fiksuje ze cos jest nie tak... poczekam do jutra, teraz sie juz widze uspokoilo wiec moze to byla chwilowa akcja, jak plamienie przejdzie to testuje jakos w terminie @, a jesli jutro znowu bede plamic to lece po test, taki mam plan:D

Laski, tak jest przy każdym cyklu... za każdym razem się nakręcam, choć walczę z tym jak mogę, odwracam uwagę itd. Nie da się tego uniknąć, jak bardzo chcę się dziecka. Nie ma na to chyba lekarstwa.

Migduch będę trzymała kciuki, żeby to było plamienie implantacyjne!!
Ja jutro może zrobie, to będzie 10dpo, chyba, że uda mi się wytrzymac :szok:

PanaKotka nie załamuj, bo jak nam się teraz nie uda, to zwariuje, przecież jakbym miała test w domu to natychmiast robiłabym go, mimo, iż wiem, że za wcześnie :no:

Tak to jest jak się chce, to nie ma, a jak nie chce, to pach...
U nas tak pięknie wszystko się ułożyło, praca, mieszkanie, zwierzaki, jeszcze moje studia, tylko dziecka nam brakuje do pełni szczęścia, a ja mam takie czarne myśli... :crazy::crazy:

reklama
Kuźwa dziewczyny na teście mam kreske nie bladą tylko białą. Znaczy jest kreska różowa, ogólnie cały ten pasek z kreskami zabarwił się na lekko różowo i kreska oznaczająca ciążę jest leedwno widoczna ale nie różowa, a właśnie bielsza niż ten cały jasno różowy paseczek.
??