reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
O dzizus. co za sprzęt ;-) ja dalej czekam na @. strasznie długo. zazwyczaj w dniu w którym spada temperatura to dostawałam. drugi dzień niższych temperatur i cisza oprócz bólu. czeka aż pójdę do pracy żeby zepsuć mi jeszcze bardziej poniedziałek ;-)
A mi sie szyjka podniosła. Teraz jest wysoko. Nie wiem czy otwarta czy zamknieta. W brzuchu ciagnie, w pachwinach boli. Dzisiaj 30dc, zrobilam test po pracy. O 18 bo nie moglam wytrzymac. Wynik oczywiscie negatywny. Srode i czwartek mam wolna. Wiec w srode z ranca sikne, gdyby wyszedl pozytywny to mam mozliwosc poleciec na bete, pozniej w czwartek powtorzyc odebrac wyniki i do gina. Chyba ze jednak przyjdzie @. No coz. Jak ma przyjsc@ to niech przychodzi bo musze porobic wszystkie badania i wybrac sie z nimi do gina i niech działa.
Cassiah
Fanka BB :)
Kotka znalazlam - to sie nazywa "Próbnik 2os"! Zobacz tutaj:
Śluz płodny - zestaw do obserwacji śluzu i pomiarów pH
Śluz płodny - zestaw do obserwacji śluzu i pomiarów pH
Kaana, a ilu masz dniowe cykle?
Kurde, co za sprzęt ;P To musi być nie zbyt przyjemne grzebać tam Tym Ja śluz płodny mam zawsze widoczny, tylko w niezbyt dużych ilościach. Mój doskonale wie kiedy zaczynają się płodne, bo mówi że jest tam bardzo mokro i jakoś bardziej mu się wtedy chce
Kurde, co za sprzęt ;P To musi być nie zbyt przyjemne grzebać tam Tym Ja śluz płodny mam zawsze widoczny, tylko w niezbyt dużych ilościach. Mój doskonale wie kiedy zaczynają się płodne, bo mówi że jest tam bardzo mokro i jakoś bardziej mu się wtedy chce
Kotka nie wiem, nawet nie wiem jak to sie nazywa fachowo Chodzi mi o cos takiego:
Jejku nie wiedzialam ze cos takiego jest, ja bylam na obiedzie u mamy a potem pojechalismy do taty do szpitala wrocilismy nie dawno tata moze wyjdzie juz nie dlugo wiec sie ciesze
reklama