reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Nosz kurde, to było by dobre (nienawidzę sobie paluchami TAM grzebać)... Boże, Cassiah, pomóż... Zdjęcie pewnie z jakiejś strony masz? Jak je znalazłaś?

reklama
O dzizus. co za sprzęt ;-) ja dalej czekam na @. strasznie długo. zazwyczaj w dniu w którym spada temperatura to dostawałam. drugi dzień niższych temperatur i cisza oprócz bólu. czeka aż pójdę do pracy żeby zepsuć mi jeszcze bardziej poniedziałek ;-)

A mi sie szyjka podniosła. Teraz jest wysoko. Nie wiem czy otwarta czy zamknieta. W brzuchu ciagnie, w pachwinach boli. Dzisiaj 30dc, zrobilam test po pracy. O 18 bo nie moglam wytrzymac. Wynik oczywiscie negatywny. Srode i czwartek mam wolna. Wiec w srode z ranca sikne, gdyby wyszedl pozytywny to mam mozliwosc poleciec na bete, pozniej w czwartek powtorzyc odebrac wyniki i do gina. Chyba ze jednak przyjdzie @. No coz. Jak ma przyjsc@ to niech przychodzi bo musze porobic wszystkie badania i wybrac sie z nimi do gina i niech działa.

Kaana, a ilu masz dniowe cykle?

Kurde, co za sprzęt ;P To musi być nie zbyt przyjemne grzebać tam Tym :p Ja śluz płodny mam zawsze widoczny, tylko w niezbyt dużych ilościach. Mój doskonale wie kiedy zaczynają się płodne, bo mówi że jest tam bardzo mokro i jakoś bardziej mu się wtedy chce :-D

No sprzet wyglada jak jakas zabawka erotyczna ;) Ale lepsze to niz paluchami tam grzebac ;) No u mnie sluzu nie sposob nie zauwazyc, wylewa sie ze mnie w te dni, jestem bliska noszenia podpaski wrecz ;)

o mamo, co za ustrojstwo! i to sie tam wklada i sie tego niby nie czuje? az mnie boli jak na to patrze haha;) szkoda ze nie wymyslili czegos co sie wklada kilka dni po owu i mowi czy jest ciaza, na bank bym kupila hahaha;))

reklama