reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Cassiah, przejrzałam tę stronę. Beznadziejne jest to, że oni jakieś badania prowadzą i kupując zestaw do obserwacji musisz im przesłać kupę różnych danych, którrych np ja nie chcę podawać i nie chcę by ktoś je zbierał i przechowywał. I jeszcze za to płać... beznadzieja :/

reklama
Kaana też się zastanawiałam nad kupnem, ale w moim przypadku to akurat zbędna rzecz, bo ja przez stymulacji nie mam owulacji, a co się z tym wiąże muszę chodzić na monitoring.

Ale kiedyś czytałam różne fora i dziewczyny sobie chwaliły :)

Ja mam ten mikroskop. Też beznadzieja. Wyniki od czapy. Pokazywało owu, której nie miałam. A jak miałam, to nie pokazywało buhaha. Generalnie pic na wodę, bardziej zabawka niż narzędzie diagnostyczne.

Kotka a wygooglowałaś na innych stronach ten sprzet? Bo moze sa i inni producenci.

Nie uzywalam mikroskopu. U mnie sie sprawdzily te testy owu i chyba na nich zostane :) Zaluje ze wczesniej nie kupilam.

Cześć dziewczyny. Melduje ze niedziela minęła spokojnie. Spotkałam się z przyjacielem który przyjechał na wykład do Warszawy a długo się z nim nie widziałam bo od Wielkanocy. Od 13 do 19 bez przerwy gadaliśmy. Mąż za to wyjechał na tydzień. Za to jutro powinna przyjc@ jak zwykle nie czuje nic.
Czytam sobie co tu piszecie i staram się zapamiętać ale i tak pewnie się w końcu zapytam kiedy jakie badania. Bo jak do października nic nie ruszy to musze porobic wszystko.
Nieźle to urządzenie do śluzu - faktycznie wygląda jak zabawka erotyczna.

misia12 ty tez z Wawy??:)) witam sasiadke;))
A co do badan to jesli @ przyjdzie to zrobie ten progesteron, tak dla swietego spokoju...

reklama