O ja jeśli chodzi o mojego męża to mam prawdziwy problem. Wszystko ma na miarę. Buty pantofle tylko wojas 49 do biegania 50 a trekingi macarthur 49 Na niego nigdzie nic nie ma. Ani spodni ani koszuli. Mamy swoje sklepy i tylko tam coś jest czasami to sprzedawca odkłada. Dość powiedzieć ze Pudzianowski przy nim to kruszynka.
reklama
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Misia, znam to! Mój daaawny chłopak miał... 210cm wzrostu Był koszykarzem i nosił "buciki" w rozmiarze 56 zamawiane z USA. Do jednego "kajaczka" wkładałam dwie stopy jedna za drugą i było luźno... To jest hardcore. Jedna para butów do chodzenia na codzień nawet 1,5tys kosztowała (zależnie od kursu dolara i opłat za sprowadzenie ich do PL).
Zawsze lubiłam dużych chłopców
Julka, Twoja waga jest idealna. Nie wiem o co Tobie chodzi?
Zawsze lubiłam dużych chłopców
Julka, Twoja waga jest idealna. Nie wiem o co Tobie chodzi?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kotka obroslam tłuszczem w momencie kiedy rzuciłam palenie i zaczęłam zażywac leki i to chętnie bym go komuś oddala, zwłaszcza z brzucha. mój jest niewiele odemnie wyższy bo tylko 8cm ale dobrze zbudowany i brzuszek tez juz zapuścił także nie jestem przynajmniej sama hihi. do tego mój york tez do tych chudzoutkich i drobniutkich nie należy także dobralismy się ;-)
justjestem
Moderatorka
Wróciłam, u mnie wszystko w porządku, wyczułam plamkę, która u niektórych dziewczyn pojawia się w drugiej połowie cyklu i znika, jest ona niegroźna i absolutnie nie przeszkadza w zajściu w ciążę. Jajniki, szyjka w porządku, czuściutko. Mam się zgłosić w ciązy, albo za 2- msc jeśli się nie uda.
PanaKotka pytałam o Twoją luteinę, powiedział że masz brać spokojnie tak jak miałaś ustalone i jeśli miałabyś odstawić to lekarz sam powiedziałby Ci bez Twojego pytania
PanaKotka pytałam o Twoją luteinę, powiedział że masz brać spokojnie tak jak miałaś ustalone i jeśli miałabyś odstawić to lekarz sam powiedziałby Ci bez Twojego pytania
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Just, jesteś wielka :* Bardzo jestem wdzięczna za pomoc i podziękuj ode mnie ginowi przy następnej wizycie
Dobrze wiedzieć, że coś takiego może się pojawiać. To tak, jak z tym małym gruczołem u mnie. Może znikać, pojawiać się i nie jest to nic groźnego.
Lusia, według moich kryteriów wyglądasz bardzo w porządku. Po prostu normalna, niewychudzona, zdrowa kobieta. Nie widzę u Ciebie nic niepokojącego
Dobrze wiedzieć, że coś takiego może się pojawiać. To tak, jak z tym małym gruczołem u mnie. Może znikać, pojawiać się i nie jest to nic groźnego.
Lusia, według moich kryteriów wyglądasz bardzo w porządku. Po prostu normalna, niewychudzona, zdrowa kobieta. Nie widzę u Ciebie nic niepokojącego
justjestem
Moderatorka
PanaKotka to nic wielkiego :*
Ogólnie powiedział, że trzeba naprawdę sumiennie i przez dłuższy czas badać się, żeby zauważać nieprawidłowości i wyciągać poprawne wnioski, dużo pacjentek ma z tym problem, ale jak najbardziej trzeba próbować, dla nas samych i naszego zdrowia, ale też zdrowo myśleć, przy początkach samobadania zaleca częstsze wizyty i konsultacje, żeby omówić z pacjentką co zaobserwowała, wytłumaczyć, co robi źle, albo upewnić, że robi to dobrze, żeby nie popadła w paranoje, jak wyczuje coś "nowego" .
Poza tym powiedział, ze oprócz kwasu mam niczym się nie wspomagać, ani nie robić testów, czekać.
Ogólnie powiedział, że trzeba naprawdę sumiennie i przez dłuższy czas badać się, żeby zauważać nieprawidłowości i wyciągać poprawne wnioski, dużo pacjentek ma z tym problem, ale jak najbardziej trzeba próbować, dla nas samych i naszego zdrowia, ale też zdrowo myśleć, przy początkach samobadania zaleca częstsze wizyty i konsultacje, żeby omówić z pacjentką co zaobserwowała, wytłumaczyć, co robi źle, albo upewnić, że robi to dobrze, żeby nie popadła w paranoje, jak wyczuje coś "nowego" .
Poza tym powiedział, ze oprócz kwasu mam niczym się nie wspomagać, ani nie robić testów, czekać.
reklama