reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Hej dziewczyny. Dlugo sie zbieralam ale musze sie wam do czegos przyznac. Nie staram sie o pierwsze dziecko ale o drugie mam juz synka z pierwszego malzenstwa. Teraz staramy sie z obecnym mezem o dziecko- bez efektow jak wiecie. To pierwsze nasz wspolne potomstwo o ktore sie staramy, jednak stracilam juz troche nadzieje. Przepraszam ze od razu nie napisalam :(

Just, daj na niego namiary, to pojadę go pooglądać jak eksponat muzealny "lekarz posiadający serce, empatię i podejście do pacjentki - gatunek wymierający" :D
I chętnie bym się przekonała jak to jest być na wizycie u fajnego gina.
U nas z seksem podczas @ jest problem, bo Drwal (jak przystało na rasowego chłopa) mdleje niemal na widok krwi :D Ale czasem się przemoże. Bo ja mam wtedy dzikie chcice :D Generalnie staramy się kochać jak naczęściej. Dwa razy dziennie też nam się zdarzy i to nawet stosunkowo (lubię to słowo w tym temacie) często :)

Lui, moja teoria łączy wszystkie teorie i tego się będę trzymać. Nie dopusczę do tego, by przegapić owu i szanse

Nie, nie wstydze sie, nigdy w zyciu. Tylko forum dotyczy starania sie o 1 dziecko a ja z poczatku nie napisalam nic a potem nie wiedzialam jak zebyscie zle nie odebraly

reklama