reklama
Migduch, nie zamartwiaj się na zapas :-) Ja też mam wysoką prolaktyne. Biorę na noc pół tabletki bromergonu. Czuje się po nim bardzo dobrze i bardzo ładnie obniża mi prolaktyne. Teraz mam idealna. A miałam na prawdę wysoka, bo karmiłam piersią. Nawet miałam po odstawieniu młodego od cyca kilka miesięcy wyciek
justjestem
Moderatorka
Padam na twarz, wróciłam ze spaceru, posprzątałam, teraz tylko karpatka
justjestem
Moderatorka
PanaKotka wymacałam ją, w sumie nie mam porównania, czuję guzek ale wiem czy jest twardy, miękki, otwarty czy zamknięty. Jest jak... nie wiem do czego porównać, ale nie czuję żadnej dziurki, raczej wypukły guzek.
Ostatnia edycja:
justjestem
Moderatorka
Mam krótkie palce, nie wiem czy jest nisko czy wysoko
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Just, jak nie czujesz wgłębienia, to ja bym uznała, że jest zamknięta.
Długość palców jest mało istotna, musisz popróbować badać ją w różnych pozycjach. Nigdzie nie znalazłam w jakiej pozycji POWINNO się badać szyjkę. Ja ją najlepiej czuję jak leżę na plecach i wygnę plecy w koci grzbiet... Wtedy jest pod takim kątem, że mogę ją wymacać. Próbowałam też na stojąco, z nogą opartą na łóżku i w kucki, ale nie było mi wygodnie i nie mogłam dokładnie wyczuć co jest w środku Metodą prób i błędów znajdziesz taką pozycję, w której ją będziesz czuła. Chyba nie ważne w jakiej pozycji. Ważniejsze, aby zawsze w tej samej pozycji, aby widzieć różnice w jej położeniu.
Długość palców jest mało istotna, musisz popróbować badać ją w różnych pozycjach. Nigdzie nie znalazłam w jakiej pozycji POWINNO się badać szyjkę. Ja ją najlepiej czuję jak leżę na plecach i wygnę plecy w koci grzbiet... Wtedy jest pod takim kątem, że mogę ją wymacać. Próbowałam też na stojąco, z nogą opartą na łóżku i w kucki, ale nie było mi wygodnie i nie mogłam dokładnie wyczuć co jest w środku Metodą prób i błędów znajdziesz taką pozycję, w której ją będziesz czuła. Chyba nie ważne w jakiej pozycji. Ważniejsze, aby zawsze w tej samej pozycji, aby widzieć różnice w jej położeniu.
justjestem
Moderatorka
Wyczułam jeszcze coś szorstkiego, to normalne? Na początku pomyślałam że to nadżerka ale miesiąc temu miałam cyto i wyszła mi 1...
reklama