reklama
kropeczka26
Zaciekawiona BB
hej kochane
a ja jutro mam wizyte u gina i pierwsze usg bede miała zrobione w ciąży ...... i strasznie sie stresuje, czy mój kropek- albo kropka jest zdrowy/a ....jutro o 15 30 ...... mam nadzieję że wszystko będzie ok..... ale w **** sie boje! chyba dziś spać nie będę!
a ja jutro mam wizyte u gina i pierwsze usg bede miała zrobione w ciąży ...... i strasznie sie stresuje, czy mój kropek- albo kropka jest zdrowy/a ....jutro o 15 30 ...... mam nadzieję że wszystko będzie ok..... ale w **** sie boje! chyba dziś spać nie będę!
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Conceive Plus żel, lubrykant ułatwiający zapłodnienie - tuba 75 ml - sklepstaran
dziewczyny myślicie że warto?
dziewczyny myślicie że warto?
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Trochę cxytalam na temat tego żelu i nawet go polecają, może nie zaszkodzi sprobowac ;-)
PanaKotka
Czekam, Skarbeczku :*
Kropeczko, trzymam kciuki z całej siły! Na pewno kropcio czuje się super i rośnie jak na drożdżach. Jak będziesz mieć zdjęcie, to koniecznie nam wrzuć. Bardzo chciałabym zobaczyć Wasze dzidzie <3
Misia, a na test sikałaś dzisiaj? Może to nie @?
Fajnie, że się do niej odezwiesz. Ne podsyłałabym Wam nikogo nie-fajnego Zobaczysz, będzie miłe spotkanie
Juleczko, Misia ma rację. Ja też się nad tym zastanawiałam. Niestety doszłam do wniosku, że nie warto. Preparat zawiera paraben, który nie jest obojętny dla zdrowia i są do niego zastrzeżenia. Myślę, że można by dostać coś o podobnym składzie, ale tańszego. Kolejny wyciągacz $$$ z portfela...
Misia, a na test sikałaś dzisiaj? Może to nie @?
Fajnie, że się do niej odezwiesz. Ne podsyłałabym Wam nikogo nie-fajnego Zobaczysz, będzie miłe spotkanie
Juleczko, Misia ma rację. Ja też się nad tym zastanawiałam. Niestety doszłam do wniosku, że nie warto. Preparat zawiera paraben, który nie jest obojętny dla zdrowia i są do niego zastrzeżenia. Myślę, że można by dostać coś o podobnym składzie, ale tańszego. Kolejny wyciągacz $$$ z portfela...
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Jutro trochę poczytam o tych zelach. u mnie nie ma aż tyle tego śluzu żeby się nie wspomagać, ale do tej pory to była po prostu nawilżenie z naszych ust, może to ma jakiś wpływ? ja już sama nie wiem i chyba szukam ma siłę :-(