reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Luska ja planuje poczytać. Misiek wraca w piątek wieczorem dopiero wiec siedzę przed kompem. Idę jutro na rozmowę w sprawie pracy i w piątek tez. Zobaczymy.

reklama
hej kochane :)

a ja jutro mam wizyte u gina i pierwsze usg bede miała zrobione w ciąży ...... i strasznie sie stresuje, czy mój kropek- albo kropka jest zdrowy/a ....jutro o 15 30 ...... mam nadzieję że wszystko będzie ok..... ale w **** sie boje! chyba dziś spać nie będę!

Kropeczko, trzymam kciuki z całej siły! Na pewno kropcio czuje się super i rośnie jak na drożdżach. Jak będziesz mieć zdjęcie, to koniecznie nam wrzuć. Bardzo chciałabym zobaczyć Wasze dzidzie <3

Misia, a na test sikałaś dzisiaj? Może to nie @?
Fajnie, że się do niej odezwiesz. Ne podsyłałabym Wam nikogo nie-fajnego :) Zobaczysz, będzie miłe spotkanie :)

Juleczko, Misia ma rację. Ja też się nad tym zastanawiałam. Niestety doszłam do wniosku, że nie warto. Preparat zawiera paraben, który nie jest obojętny dla zdrowia i są do niego zastrzeżenia. Myślę, że można by dostać coś o podobnym składzie, ale tańszego. Kolejny wyciągacz $$$ z portfela...

reklama
Jutro trochę poczytam o tych zelach. u mnie nie ma aż tyle tego śluzu żeby się nie wspomagać, ale do tej pory to była po prostu nawilżenie z naszych ust, może to ma jakiś wpływ? ja już sama nie wiem i chyba szukam ma siłę :-(