reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Dziewczynki z Warszawy i Krakowa.
Mam do Was pewną prośbę. Pisałam Wam o badaniach pewnej dziewczyny do pracy magisterskiej, w których wzięłam udział. Ponieważ ma ona olbrzymi problem z pozyskaniem osób do badania, chciałabym jej pomóc i prosić Was, abyście, jeśli macie ochotę, zgłosiły się jako badane.
Badanie jest całkowicie anonimowe, bezpłatne i nie wymagające. Polega na 15minutowym spotkaniu i wypełnieniu 3 banalnych kwestionariuszy. Kasia, która prowadzi te badania jest studentką psychologii i jest bardzo zaangażowana w sprawę, rozumie osoby starające się o ciążę i przede wszystkim nie ocenia. Na spotkaniu dostaniecie także fajny upominek (ja dostałam herbatkę na płodność i miesięczny abonament na OvuFriend). Wystarczy chęć wzięcia udziało zgłosić w mailu na nieplodnosc.badania@gmail.com. Ja wzięłam udział i nie żałuję, bo na prawdę fajna dziewczyna potrzebuje pomocy :)

reklama
Lusia, dlatego napisałam, że dziewczyny z Krakowa i Warszawy :)

Misia, ja też miałam opory i myślałam, że nie poradzę sobie, a jednak radzę sobie koncertowo. Wcale trudne to nie jest. Trzeba tylko systematyczności i skupienia.

Just, ja nic szorstkiego nie czuję. Natomiast na tarczy szyjki macicy mam malutki, twardy guzek, wypukłość wielkości główki szpilki/ziarenka ryżu, które zauważyłam kiedyś i byłam z tym u lekarza. Myślałam, że to rak :D A to tylko mały gruczoł, który jest niegroźny i mam się nim nie przejmować. Może to otarcie? Jeśli widzisz coś nie tak, to do lekarza natychmiast. Lepiej być nadgorliwym w takich kwestiach.

Lusia, dlatego napisałam, że dziewczyny z Krakowa i Warszawy :)

Misia, ja też miałam opory i myślałam, że nie poradzę sobie, a jednak radzę sobie koncertowo. Wcale trudne to nie jest. Trzeba tylko systematyczności i skupienia.

Just, ja nic szorstkiego nie czuję. Natomiast na tarczy szyjki macicy mam malutki, twardy guzek, wypukłość wielkości główki szpilki/ziarenka ryżu, które zauważyłam kiedyś i byłam z tym u lekarza. Myślałam, że to rak :D A to tylko mały gruczoł, który jest niegroźny i mam się nim nie przejmować. Może to otarcie? Jeśli widzisz coś nie tak, to do lekarza natychmiast. Lepiej być nadgorliwym w takich kwestiach.

Popieram kotke misia

Ale mam fazy jem kanapki z majonezem pomidory mi smierdza placki ziemiaczane nie podchodza smierdzi mi wszystko spalenizna swiruje niech ta @ sie pojawi w terminie bo mam dosc pms

No to jak mnie zachęcać to poprobuje w następnym cyklu.
Luska a moze?
U mnie jakaś dziwna @ jakoś się nie może rozkręcić. A nawet wydaje mi się ze zanikla.
Jak któraś jest obrzydliwa niech nie czyta.
Na tamponie tylko czubek ubrudzony z rana po nocy i teraz pod wieczór, a cały dzień nic.

reklama