reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Cały dzień dziś będę w domu sama, tzn z psem i kotem, tak mnie Właściwy urządził, po pracy jedzie doglądać budowy, a ja muszę pomykać z psem :eek:

reklama
justjestem, a czego się obawiasz?

PanaKotka, ale skoro zaszłaś tą ciążę biochemiczną, to chyba aż tak źle nie może być?

PanaKotka tak, wybieram sie, mam nadzieje ze sie dostane;) No i zobacze co mi powie, moze go namowie na szybkie usg;) plamienia poki co ustaly, @ nie ma, test negatywny.... nie chce tylko zeby mi sie przez to cykl wydluzyl a pewnoe tak bedzie, ze teraz poplamilam, uspokoi sie i w przyszlym tyg bedzie bum! Ehhh oby jednak @ przyszla w sobote:D

Ja mam mieć @ w piątek, w sumie chciałabym ją już dostać, nie cierpię tych dni, mimo, że to zazwyczaj około 4-5, to cały czas boli mnie głowa, jeszcze jak cierpiałam na migreny, to był horror, 4 dni wyjęte z życia, wymioty, omdlenia, teraz nie mam migren, ale za to ból głowy, czasami dosyć silny.

justjestem, z tego co widzę to dopiero Twój pierwszy cykl starań. Jesteś na początku drogi i myślę, że nie powinnaś myśleć o tych złych rzeczach teraz i niepotrzebnie się denerwować i stresować :)

Będziesz się martwić za rok, jak jeszcze wtedy nie będziesz w ciąży, a teraz głowa do góry! :)

Lui, ja dzisiaj 28 dc, @ powinna byc w sobote, 19 wrzesnia. Zobacze, co powie mi dzisiaj lekarz, ciekawe czy da skierowanie na badania, bo wczesniej nie mialam takich plamien ale jestem po poronieniu (1 ciaza) wiec moze to ma zwiazek z tym cholernym progesteronem....na wszystko mialam badania tylko nie na progesteron ehhhh:/

Lui ja byłam lekarza po tym jak podjęliśmy decyzję, dał nam zielone światło, z natury raczej jestem optymistką i chyba szczęściarą, tylko serce mi pęka, kiedy widzę tyle kobiet pragnących dziecko, walczących i nic, a wszędzie słyszę o niechcianych ciążach i aborcjach.

reklama
migduch, w takim razie koniecznie musisz zbadać ten progesteron. A o której idziesz do lekarza? :)

Napisz później co i jak :)