reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Ja nie doszukuje sie objawow bo to nie ma sensu rok staran uczy cierpliwosci, ja tez taka chuda teraz nie jestem mam kilka kilo nadwagi rozstepy u mnie na wsi kazdy ma mnie na jezykach takie glupoty o mnie gadaja ze rece opadaja a niech gadaja mam to gdzies

Ostatnia edycja:
reklama
Siknelam jeszcze raz bo poszlam dalej spac. Test negatywny, plamienia ustaly. Zrobie badania na progesteron albo lekarz mi da recepte i juz. Bo to jest cos dziwnego zeby plamic ale zdazylo sie to jeden raz,wczesniej tak nie bylo:/

hihi ja jak sobie przypomne oddawanie nasienia przez mojego mezczyzne to mi się uśmiech pojawia - też był skazany na pokoik, a wyszedł stamtąd conajmniej jakby go zbili i szybko chciał wyjść z kliniki - to było tam gdzie mam wizyte u gina teraz

O, ja też mam kilka nadprogramowych kilogramów i nie chcą mnie coś opuścić :p Przed ciążą ważyłam 54 kg, a teraz 62. Nosz masakra. I przytyłam tak z niczego, o po prostu. Lekarz szybko mi to wyjaśnił, że to wszystko przez niedoczynność tarczycy.

Witam was dziewczyny :-) Jestem tu nowa ,my staramy się prawie 5 lat , po lekarzach zaczeło się chodzić od ponad roku, mam jeden drożny jajowód

Witaj osaosa :)

5 lat? Kawał czasu. Prócz niedrożnego jajowodu, macie postawioną jakąś diagnozę? Nic się nie da zrobić z tym jajowodem?

Osaosa, witam Cię serdecznie i jeszcze serdeczniej zapraszam :) Mamy tu Iwonkę, która też po 5 latach zaszła w ciążę, więc i Tobie się uda. Nasz wątek szczęśliwy dla długostarających się :) Napisz jeszcze na kiedy masz termin planowanej @, to Lusia dopisze Cię do listy na ierwszej stronie :)

Lui, dziękuję. Jak wrócę do domu po wizycie to od razu wszystko Wam napiszę :)
Jak czytam o waszych "nadprogramowych" kilogramach, to wybaczcie, ale śmiać mi się chce. Jesteście szczuplutkie. Kilka nadprogramowych kilogramów dodaje tylko uroku i tzw "apetyczności". Ja wagę 62kg mialam ostanio 13 lat temu...

Julka, bidulek ten Twój mąż... Teraz pewnie pokoik będzie omijał szerokim łukiem :)

Migduch, idziesz dzisiaj do lekarza?

Lusia, ja jestem CAŁA w rozstępach. Jak się opalę o wyglądam jak tygrys. Niestety mam bardzo kruchy kolagen, zcieńczoną i nieelatyczną skórę, więc rozstępami już się nie przejmuję. O mnie też gadają. Dużo i namiętnie. I szkoda mi tych ludzi, bo skoro o mnie gadaja, to znaczy, że mają tak nudne życie, że nie mają o czym innym gadać. Współczuję im.

PanaKotka bardzo Ci współczuję sytuacji, mimo, iż jej nie znam, nie brzmi dobrze, ale wierzę, że się doczekasz.
Co do adopcji, ja bym się nie zdecydowała...

Jak czytam Was dziewczyny, to naprawdę się obawiam...

Dziś jak szłam do pracy mijałam na ulicy z wózkiem, młodą, pokuszę się o stwierdzenie, dziewczynkę, wózek stary, brudny, ona też widać zaniedbana, dziecka nie widziałam, bo spało, wyglądała na może 16 lat, tak mnie naszło, dlaczego akurat ona, skoro tyle kobiet pragnie mieć dzieci... przemówiła do mnie zazdrość.

reklama