reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Witaj ewelinka:-)no ja na temat twojej choroby to niestety nie wiem nic. Ale jeśli chodzi o same starania to mam już prawie roczne doswiadczenie:p podaj termin @ a Luska wpiszę Cię na listę.

reklama
Taką mamy nadzieję :-) dlatego od sierpnia, bo mamy jeszcze wakacyjny wyjazd w Tatry i mamy zamiar wychodzić na Rysy:szok: dlatego chyba lepiej troszkę poczekać:happy:

No to fajnie. A mój M mnie dziś rozwalił rano. Mierzylam temp żeby wiedzieć czy była woj a od dwóch dni przestałam. Na co mój mąż rano: A dlaczego ty już nie mierzysz temp? Patrzę na niego i oslupialam. On chyba bardziej to wszystko przeżywa niż ja ostatnio.

Witaj Ewelina :) Fajnie, że do nas dołączasz. O Twojej chorobie też nic o niej wiem niestety, może Tynka cuś pomoże. Na pewno bierz kwas foliowy bo to taka podstawa. Powodzenia w starankach!

Dziewczyny co by było nie było, co miesiąc jest kolejna szansa, może sierpień będzie dla nas szczęśliwy.

hej witam ewelinko ja tez mam 23 lata moj m jest starszy odemnie o 9 lat ale swietnie sie dogadujemy karola i tak trzymaj☺ glowa do gory cycki do przodu i heja ho☺

reklama
Witam Ewelinka:-) trzymam kciuki za wyleczenie z tej paskudy drożdżycy. A ty nasz grzybice narządów płciowych czy ogólnie organizmu? Najlepiej byłoby gdybyś faktycznie wyleczyla najpierw i siebie i męża zresztą też. Bierzesz jakieś antybiotyki? Jakie leczenie zaproponował lekarz?

Dziewczyny byłam dziś u swojego ginekologa. Pogadalam z nim trochę. Ucieszył się ze zaczelam starania. Dla " pocieszenia" powiedział ze na 100 płodnych zdrowych par to 50 uda sie zajść w ciążę w ciągu pol roku i na to mam liczyć. Gdyby przez pol roku się nie udało mam przyjść i jakąś delikatna diagnostykę zacznie przeprowadzać. Mówił o pladze cykli bezowulacyjnych i wysypie pcos. Kazał lykac kwas foliowy robić testy owulacyjne i katowac męża ha ha. Mam dużo lepszy humor po tej wizycie. Czekam na okres i ten cykl musi być mój no i Wasz tez oczywiście!! Wszystkie musimy za miesiąc oglądać dwie tłuste krechy o.