reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Witaj ewelinka:-)no ja na temat twojej choroby to niestety nie wiem nic. Ale jeśli chodzi o same starania to mam już prawie roczne doswiadczenie:p podaj termin @ a Luska wpiszę Cię na listę.

reklama
Taką mamy nadzieję :-) dlatego od sierpnia, bo mamy jeszcze wakacyjny wyjazd w Tatry i mamy zamiar wychodzić na Rysy:szok: dlatego chyba lepiej troszkę poczekać:happy:

No to fajnie. A mój M mnie dziś rozwalił rano. Mierzylam temp żeby wiedzieć czy była woj a od dwóch dni przestałam. Na co mój mąż rano: A dlaczego ty już nie mierzysz temp? Patrzę na niego i oslupialam. On chyba bardziej to wszystko przeżywa niż ja ostatnio.

Witaj Ewelina :) Fajnie, że do nas dołączasz. O Twojej chorobie też nic o niej wiem niestety, może Tynka cuś pomoże. Na pewno bierz kwas foliowy bo to taka podstawa. Powodzenia w starankach!

Dziewczyny co by było nie było, co miesiąc jest kolejna szansa, może sierpień będzie dla nas szczęśliwy.

hej witam ewelinko ja tez mam 23 lata moj m jest starszy odemnie o 9 lat ale swietnie sie dogadujemy karola i tak trzymaj☺ glowa do gory cycki do przodu i heja ho☺

reklama
Witam Ewelinka:-) trzymam kciuki za wyleczenie z tej paskudy drożdżycy. A ty nasz grzybice narządów płciowych czy ogólnie organizmu? Najlepiej byłoby gdybyś faktycznie wyleczyla najpierw i siebie i męża zresztą też. Bierzesz jakieś antybiotyki? Jakie leczenie zaproponował lekarz?

Dziewczyny byłam dziś u swojego ginekologa. Pogadalam z nim trochę. Ucieszył się ze zaczelam starania. Dla " pocieszenia" powiedział ze na 100 płodnych zdrowych par to 50 uda sie zajść w ciążę w ciągu pol roku i na to mam liczyć. Gdyby przez pol roku się nie udało mam przyjść i jakąś delikatna diagnostykę zacznie przeprowadzać. Mówił o pladze cykli bezowulacyjnych i wysypie pcos. Kazał lykac kwas foliowy robić testy owulacyjne i katowac męża ha ha. Mam dużo lepszy humor po tej wizycie. Czekam na okres i ten cykl musi być mój no i Wasz tez oczywiście!! Wszystkie musimy za miesiąc oglądać dwie tłuste krechy o.