reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Tynka ja też mam zawsze lepszy humor po wizytach u lekarzy :) Jakoś tak potrafią człowieka natchnąć optymistycznie. Fajny ten Twój gin i oby miał rację z tym pół roku. Choć 50% to nie jakoś bardzo dużo... Myślałam, że wyższe te statystyki są.
Umówiłam się w piątek do endokrynologa... Oczywiscie po czasie zorientowałam sie, że ma niezbyt pochlebne opinie w internecie, teraz się modlę żeby mnie nie spławił...

PanaKotka co tam u Ciebie, kiedy masz to hsg?

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też lubię swojego giną. Chociaż ostatnio mnie raczej zestresowal. Kazał powtórzyć badanie nasienia i dał ulotki do klinik leczenia niepłodności. Narazie orientacyjnie, ale i tak mnie to dobilo.

ja musze zmienic gina bo moja to taka nijaka jest badan mi nie zrobi narazie nie poszlam do innego jezeli do pazdziernika nie zajde w ciaze to pojde do gina endokrynologa sprawdzic hormony

Mój jest całkiem spoko i mam nadzieję ze ma racje i do pol roku bede w ciąży. Chociaż wolalabym juz:-/ musi nam się udac. PanaKotka wzywamy do odpisania kiedy dokładnie HSG żeby było wiadomo kiedy trzymać kciuki:-) Karola mam nadzieje ze się obejdzie bez tej kliniki. Tyle czasu juz czekacie na ciążę.
Ale to życie jest niesprawiedliwe. Jak człowiek chce to nie wychodzi, a takie co nie chcą to wpadają raz po raz.

hej tynka uda ci sie zobaczysz bedziesz mama i to nie dlugo uwierz w to☺ tak jak karola falka i ja uda sie nam wszystkim☺

Jestem już. Załamana... Dzisiaj prawie płakałam w szpitalu. Hsg przesunięte na 11. sierpnia. Gin zapomniał mi posiewu zrobić z szyjki macicy. Do tego jeszcze jutro AMH muszę zrobić, w piątek LH, potem progesteron, a potem FSH. Generalnie jest do dupy...
Dla równowagi dwie dobre rzeczy - nowy nacycnik i jadłam pyyyyycha pizzę :)

PanaKotka co się odwlecze to nie uciecze! Rozumiem Twoja złość ale zobaczysz widocznie tak musiało być. Ja dostalam dziś okresu. Równo 14 dni po owu wiec moje marzenia o dziecku zaczynam od nowa z nowym cyklem:-)

reklama
PanaKotka szkoda, że się przesunęło, ale to tylko miesiąc, zleci. No i nie bedzie bezczynnosci bo zrobisz te badania krwi i bedziesz miec pelniejszy obraz sytuacji. Zwlaszcza AMH jest wazne i jest dobrym markerem plodnosci wiec fajnie ze Ci je zlecili.
Tynka trzymam kciuki za nowy cykl. Karola a Tobie za jeszcze obecny bo a nuuuż... :)