reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Falka, ale mi "niby" zlecili... Wszystko prywatnie muszę zrobić. AMH nawet 195 zł kosztuje... No i kto mi zwróci za nerwy?

reklama
Ano, tak to już jest w polskiej służbie zdrowia... Placimy wysokie skladki a jak przychodzi co do czego to bez kasy nic sie nie da zrobić. Tez robilam wszystkie badania prywatnie wiec znam ten ból.

Hej dziewczyny mogę nieśmiało dołączyć? Mam 21 lat. Starania zaczelam w styczniu ze styczniowym staraczkami. Udało się już w drugim cyklu. Ciąża cieszyłam się prawie 6 tygodni,niestety poronilam prawdopodobnie przez antybiotyk lub sama chorobę. Na szczęście obyło się bez zabiegu. 1.07 zaczął się mój 3 normalny okres. Nie mogę powiedzieć teraz ze staramy się tak jak na początku roku. Trochę wyluzowalismy, zaczęliśmy na serio przygotowania do ślubu by zająć czymś myśli. Poprostu nie uważamy by dzidzi nie było ;) mam nadzieje ze z takimi "staraniami" mogę z Wami zostać? :)

Tak, tylko, że tych badań, to jest cała masa. Na nfz lekarze nic nie chcą robić, jak ni pójdziesz prywatnie, to nawet się Tobą nie zainteresują. I jeszcze mimo ubezpieczenia trzeba za wszystko bulić. Normalnie zwariować można. I nie pytajcie nawet jak lekarz ze mną rozmawiał. Po chamsku, nie przyjemnie. Bezczelny typ

PanaKotka nóż się w kieszeni otwiera. Nie dość, że zawalił sprawę to jeszcze chamskie zachowanie. Może warto pomyśleć o zmianie lekarza...

Witaj Megi, pewnie że możesz zostać. Współczuję straty, mam nadzieję że szybko doczekasz się kolejnej ciąży. Masz dobre podejście, ktore powinno szybko zaowocować. Powodzenia :)

reklama
Panakotka, no jestem w szoku jak można zapomnieć zlecić badania. Normalnie, nic tylko szczena opada. Ja bym chyba zmieniła lekarza, ale z drugiej strony szkoda tego czasu kiedy się u niego leczyłaś.

Megi, witaj i dołącz do nas.. Mam nadzieje, że wkrótce zacznie się dobra passa u nas.