reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Karola cycki mnie bola jak na okres, brzuch pobolewa, pryszcze m wyszły trzy!! Mam parcie na slodycze. No ewidentnie jak na okres. Dlatego jestem prawie pewna ze nic z tego.
Luska ja nie widzę fotki ale mój test był taki ze ta kreska od LH była nawet ciemniejsza od testowej i owu czulam równo 24 godziny później. Przytulanki były w dzień testu pozytywnego i na drugi dzień rano.

reklama
zatestuje wieczorkiem jeszcze☺ gorzej bo m ma druga zmiane i prawdopodobnie zostanie na noc powiedzialam mu ze ma wrocic chocby sie walilo ma wrocic bo ja nie chce przegapic tych dni bo udusze najpierw jego kierownika potem jego☺

Tynka ale równie dobrze mogą to być objawy wczesnej ciąży ;) Dopóki nie zrobisz testu jakaś szansa zawsze jest. Tak samo u Karoli. Jestem bardzo ciekawa jak to u Was będzie.

Lusia no pewnie, niech wraca! Jeszcze się napracuje jak już zajdziesz w ciążę:) szkoda by byłoprzegapić owulacje. Z testami owu niestety nie pomoge bo sie na nich kompletnie nie znam.
Swoją drogą czekanie na dni płodne wlecze się w nieskończoność... Niby raz na miesiąc to często ale jak czlowiek zaczyna odliczać dni to jest masakra. Pewnie jeszcze gorzej jest z oczekiwaniem na dobry czas do zrobienie testu/bety. Okres starankowy to nauka cierpliwości.

hej oj tak oczekiwanie na te dni plodne potem okres to dlugi czas i uczy nas to ciepliwosci zrobilam drugi test slaba druga kreska ale m wraca najwyzej w nocy wyskoczy ale przytulanka i tak beda☺ niech sie dzieje co chce zamierzam wyluzowac☺ udanego wieczoru

Hej dziewczyny:-)
Trzymanie za mnie kciukow proszę przełożyć na końcówkę sierpnia bo zrobilam test i jest tak negatywny ze aż razi w oczy niestety!:'(
Karola trzymam za ciebie kciuki bardzo mocno, oby chociaż tobie się udało. No ktoś musi te pozytywne wieści zacząć:-*

Tynka, chyba nie będzie tak kolorowo bo u mnie negatyw jak w pysk strzelił. Jak @ nie przyjdzie to powtórzę test w czwartek bo przed terminem może jeszcze test nie wyjść.

hej dziewczyny tynka karola powtorzcie test pozniej a nawet jak przyjdzie @ to jest to kolejna @ blizej bobaska nie ma co sie zalamywac chociaz pogoda nas nie rozpieszcza ale kiedys wyjdzie dla nas da tyle szczescia prosze nie placzcie,
wstawiam fotke dzisiejszego testu owulacyjnego chyba pozytyw bo jajniki daja mi popalic

Załączniki

• 1436860094433.jpg
    1436860094433.jpg
    5,2 KB · Wyświetleń: 31
reklama
Witam :) wprawdzie my z mężem mamy zamiar dopiero rozpocząć starania od sierpnia, ale pomyślałam, że może dowiem się czegoś od Was co powinnam zrobić przed zajściem w ciążę :) Obawiam się, że u mnie też może się to przeciągnąć, bo leczę się na candidę... Wiem, że z tą chorobą ciężko zajść w ciążę i że powinnam poczekać do wyleczenia... ale już nie chcę zwlekać :) Mam 23 lata ale mój mąż już 30 :) pozdrawiam :)