reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
U mnie beta 20zł. 40zł płacę na cito. Za test około 15zł więc wolę betę robić.
Karola, musisz się przemęczyć w takim razie, bo nie wymyślę innegi rozwiązania.
Czekamy więc :)

Ja juz sama nie wiem. Zaczynam się sama nakrecac w tym wszystkim. A właśnie tego chce zawsze uniknąć. W tym tygodniu mam drugie zmiany więc nie będę miała czasu myśleć. Dziękuję Wam dziewczyny za wsparcie. Jeszcze dzisiaj zaczęło mnie w krzyżu boleć ze nie mogłam się zgiac.

Karola myślę ze to jednak ciąża trzymam za to kciuki:-) ktoś musi zapoczątkować pozytywne testowanka! Mnie strasznie korci żeby jutro w pracy zrobić bete ale juz mnie tam wszyscy znają a nie chce żeby gadali ech. Dziś mi tez jest jakoś niedobrze. Ja juz nie wiem chyba to sobie zaczęła wmawiac. Mam wrażenie ze po wszystkim co zjem to mi jakoś to tak w gardle rośnie... Wczoraj ogórki koszone coca cola popilam i chyba to dlatego. Przytrulam się może.

To mój pierwszy starankowy cykl był a jestem tak rozczarowana i tak mi przykro bo jestem praktycznie pewna ze nic z tego:-( nie wyobrażał sobie co Wy musicie czuć skoro czekacie na swoje dwie kreseczki juz około roku. A myslalam ze nie będę tak schizowac a to jednak psychika robi swoje. Jutro zrobię test

reklama
Ja jak tylko jak dostanę swoje testy to zrobię. Ciągle głupia wierze ze sie udało. Nie wiem ze mu taką nadzieja we mnie, ale chyba już desperacko pragnę być w ciąży.