reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Lui, a ja mam mieszane uczucia, chociaz martwi mnie, ze cyckow nie czuje. Jak poprzednim razem zaszlam w ciaze to bolaly juz kilka dni po owu i przeczuwalam ze cos jest inaczej;) A test wyszedl mi 10 dni od szczesliwego przytualania:) Tyle tylko ze sie nie udalo....:( No i teraz nie chce wpadac w paranoje :(

Hej kochane kazda z nas kiedys zaskoczy ja staram sie juz 15 cykl mialam juz ataki placzu zlosci dlaczego ja ale z rokiem staran na karku wyluzowalam co ma byc to bedzie, ale od owulacji tak boli mnie w dole wczoraj tak ciagnelo ze myslalam ze wyladuje w szpitalu dzis pobolewa miejscami boli bardzo poczekam na tego 22 z tego co wyliczylam mialabym termin na 31 maja 1 czerwca byloby idealnie ale co ma byc to bedzie, lewo kupilam leki mi potrzebne i wydalam 200 zeta rece opadaja

Ostatnia edycja:
luska spokojnie, ja wiem, że różnie bywa w życiu, ale kasa nie jest najważniejsza, Masz męża, zdrowie i to jest ważne, a pozatym piątek...piąteczek....piątunio ;-) u mnie @ na bank bo szyjka się zrobiła okresowa

Zazdroszcze wam, ze potraficie sobie badac szyjke, mnie to jakos dziwnie przeraza i kompletnie jakos nie umiem tego zrobic...pewnie pomysli ie ze zwariowalam ale boje sie ze to badanie boli:p

reklama