reklama
migduch
Fanka BB :)
Lui, a ja mam mieszane uczucia, chociaz martwi mnie, ze cyckow nie czuje. Jak poprzednim razem zaszlam w ciaze to bolaly juz kilka dni po owu i przeczuwalam ze cos jest inaczej A test wyszedl mi 10 dni od szczesliwego przytualania Tyle tylko ze sie nie udalo.... No i teraz nie chce wpadac w paranoje
Julka89.89
Cudzie trwaj..
u mnie będzie jutro albo w niedziele, no ewentualnie w poniedziałek.
ewix124
Fanka BB :)
u mnie będzie jutro albo w niedziele, no ewentualnie w poniedziałek.
Oby wcale nie przyszla
Hej kochane kazda z nas kiedys zaskoczy ja staram sie juz 15 cykl mialam juz ataki placzu zlosci dlaczego ja ale z rokiem staran na karku wyluzowalam co ma byc to bedzie, ale od owulacji tak boli mnie w dole wczoraj tak ciagnelo ze myslalam ze wyladuje w szpitalu dzis pobolewa miejscami boli bardzo poczekam na tego 22 z tego co wyliczylam mialabym termin na 31 maja 1 czerwca byloby idealnie ale co ma byc to bedzie, lewo kupilam leki mi potrzebne i wydalam 200 zeta rece opadaja
Ostatnia edycja:
Julka89.89
Cudzie trwaj..
luska spokojnie, ja wiem, że różnie bywa w życiu, ale kasa nie jest najważniejsza, Masz męża, zdrowie i to jest ważne, a pozatym piątek...piąteczek....piątunio ;-) u mnie @ na bank bo szyjka się zrobiła okresowa
reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
ja nie badam codziennie, najczęsciej przed @ żeby wiedzieć na jakim etapie jestem.