reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Kaana moja tez jak była młoda to lubiła piwo. Gdy była gdzieś zostawiony butelka to zaraz wywracala i jakby mogła to by ją zjadła ;) teraz gdy słyszy bąbelki ucieka ;)

reklama
Mój nienawidzi alkoholu. jak mu kiedyś postawiłam piwo to powachal i odsunął zniesmaczony... tez się żegnam. do jutra kochane ;-)

Ale produkujecie kochane ledwo was nadrabiam ja mialam swinki ale musialam je oddac bo dziecko szwagra ma alergie ale oddalam je w dobre rece mamy kotka ale na dworze bo tesciowa nie lubi zwierzat w domu

To tesciowa na dwór :D ja tez mam alergie, na siano a to podstawa ich diety ale ja już tak mam ze jak juz wezmę zwierzaka to za nic bym go nie oddała :)

Ale napisalyscie. Ja lubię wszystkie zwierzęta oprócz pająków. Obecnie mam kotke, kiedyś 14 lat psa. Koty są jednak mniej wymagające. Odpadają spacery. Tylko drzwi lub okno uchylam i gotowe. Poza tym kot spi jak nas nie ma a szkoda tyle czasu psa samego zostawiać. A Kota i tak by spala bo śpi ok 18 godzin.

Ja nie lubię kotów i one mnie też. Chyba wychowany wzajemnie ta niechęć :) chociaż kot tesciow zawsze do mnie przebiega i się lasi ale mam alergie i nie wiem czemu przy kotach nie da rady wytrzymać żebym się zaraz nie zaplakala, zasmarkala , spuchla i nie oblał zimny pot ;) misia ja tez pająków nienawidzę i różnych dziwnych owadów i zwierzaków które mają więcej niż 4 lapki ;)

Luska stawiaj kropki bo ciezko zrozumiec :)

Ja tez mam alergie na koty ale je uwielbiam :) Nie trzymam ich w domu, ale opiekuje sie jedna mala kotka ktora mieszka u mnie w ogrodku :) Bawie sie z nia i glaszcze po czym od razu ide umyc rece i jakos alergia mnie omija. Ale boje sie tej toksoplazmozy cholera.

reklama
Cassiah ja głaszcze wszystko nawet bezpanskie zawszone stworzonka, 5 lat pracowałam ze zwierzętami u których toxo jest normalna i jeszcze nie przechodziłam. Tzn badania sprzed roku tak mówią. Wiec chyba nie jest łatwo od zwierząt się zarazić. Najłatwiej jednak z surowego mięsa.