reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Mój nienawidzi alkoholu. jak mu kiedyś postawiłam piwo to powachal i odsunął zniesmaczony... tez się żegnam. do jutra kochane ;-)
Ale produkujecie kochane ledwo was nadrabiam ja mialam swinki ale musialam je oddac bo dziecko szwagra ma alergie ale oddalam je w dobre rece mamy kotka ale na dworze bo tesciowa nie lubi zwierzat w domu
Ale napisalyscie. Ja lubię wszystkie zwierzęta oprócz pająków. Obecnie mam kotke, kiedyś 14 lat psa. Koty są jednak mniej wymagające. Odpadają spacery. Tylko drzwi lub okno uchylam i gotowe. Poza tym kot spi jak nas nie ma a szkoda tyle czasu psa samego zostawiać. A Kota i tak by spala bo śpi ok 18 godzin.
Ja nie lubię kotów i one mnie też. Chyba wychowany wzajemnie ta niechęć chociaż kot tesciow zawsze do mnie przebiega i się lasi ale mam alergie i nie wiem czemu przy kotach nie da rady wytrzymać żebym się zaraz nie zaplakala, zasmarkala , spuchla i nie oblał zimny pot misia ja tez pająków nienawidzę i różnych dziwnych owadów i zwierzaków które mają więcej niż 4 lapki
Cassiah
Fanka BB :)
Luska stawiaj kropki bo ciezko zrozumiec
Ja tez mam alergie na koty ale je uwielbiam Nie trzymam ich w domu, ale opiekuje sie jedna mala kotka ktora mieszka u mnie w ogrodku Bawie sie z nia i glaszcze po czym od razu ide umyc rece i jakos alergia mnie omija. Ale boje sie tej toksoplazmozy cholera.
Ja tez mam alergie na koty ale je uwielbiam Nie trzymam ich w domu, ale opiekuje sie jedna mala kotka ktora mieszka u mnie w ogrodku Bawie sie z nia i glaszcze po czym od razu ide umyc rece i jakos alergia mnie omija. Ale boje sie tej toksoplazmozy cholera.
reklama
Cassiah ja głaszcze wszystko nawet bezpanskie zawszone stworzonka, 5 lat pracowałam ze zwierzętami u których toxo jest normalna i jeszcze nie przechodziłam. Tzn badania sprzed roku tak mówią. Wiec chyba nie jest łatwo od zwierząt się zarazić. Najłatwiej jednak z surowego mięsa.