reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
jak wam dziewczyny mija popołudnie? ;-)
Hej ja po pracy.zdazylam sie wykapac i zrobic pazurka (tak jednego ) i jest ok. A u ciebie julcia?
Ja mam pytanie moze vedziesz umiala mi na nie odpowiedziec.
Ile dni przed okresem znika ten bialy sluz? I kiedy szyjka robi sie niska i twarda. Znaczy ile przed okresem. Nie wiem czy jest zamknieta bo tego nie umiem stwierdzic.
Ja mam pytanie moze vedziesz umiala mi na nie odpowiedziec.
Ile dni przed okresem znika ten bialy sluz? I kiedy szyjka robi sie niska i twarda. Znaczy ile przed okresem. Nie wiem czy jest zamknieta bo tego nie umiem stwierdzic.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kanna to tak naprawdę kwestia indywidualna. u mnie jest tak ze po owu jest biały, póxniej kremowy, później biały i 2 dni przed okresem sucho. co do szyjki to może obniżyć się dopiero parę godzin przed okresem. u mnie też około 1,2 dni się obniża. jak wlozysz palec i bez problemu ja dosięgniesz i będzie miękka tzn. że powinien być okres. u mnie teraz jest wysoko i jest twarda jak guzik ;-)
Ja mam bardzo nisko, twardą jak nie wiem i śluz, więcej niż wcześniej biały. Nie mega więcej, ale czasem mi mokro. Ale nie umiem stwierdzić czy szyjka jest otwarta czy zamknięta, a jak mówiłam pobolewa mnie czasem brzuch na okres i cały czas mam schizę ;/
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Miałam napisać jakie badania miałam robione w szpitalu.
estriadol, fsh, ft3,ft4, morfologia, glukoza,prolaktyna, prolaktyna po mtc, tsh, lh,dhea-s, testosteron, SHBG, progesteron.
estriadol, fsh, ft3,ft4, morfologia, glukoza,prolaktyna, prolaktyna po mtc, tsh, lh,dhea-s, testosteron, SHBG, progesteron.
Julka89.89
Cudzie trwaj..
Ale ty do terminu masz jeszcze 12 dni??
reklama