reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Hej dziewczynki dolaczam do was!!! Wracam do gry, jestem po kwietnioym poronieniu i to nasz 1 cs po tamtym nieszczesciu.... jestem juz po owulce, czekam na termin @:)
Luska22 wpisz mi ptosze termin @na 19-20.09 [emoji173]️

reklama
Hej ja po pracy.zdazylam sie wykapac i zrobic pazurka (tak jednego :p) i jest ok. A u ciebie julcia?
Ja mam pytanie moze vedziesz umiala mi na nie odpowiedziec.
Ile dni przed okresem znika ten bialy sluz? I kiedy szyjka robi sie niska i twarda. Znaczy ile przed okresem. Nie wiem czy jest zamknieta bo tego nie umiem stwierdzic.

kanna to tak naprawdę kwestia indywidualna. u mnie jest tak ze po owu jest biały, póxniej kremowy, później biały i 2 dni przed okresem sucho. co do szyjki to może obniżyć się dopiero parę godzin przed okresem. u mnie też około 1,2 dni się obniża. jak wlozysz palec i bez problemu ja dosięgniesz i będzie miękka tzn. że powinien być okres. u mnie teraz jest wysoko i jest twarda jak guzik ;-)

Ja mam bardzo nisko, twardą jak nie wiem i śluz, więcej niż wcześniej biały. Nie mega więcej, ale czasem mi mokro. Ale nie umiem stwierdzić czy szyjka jest otwarta czy zamknięta, a jak mówiłam pobolewa mnie czasem brzuch na okres i cały czas mam schizę ;/

Miałam napisać jakie badania miałam robione w szpitalu.
estriadol, fsh, ft3,ft4, morfologia, glukoza,prolaktyna, prolaktyna po mtc, tsh, lh,dhea-s, testosteron, SHBG, progesteron.

reklama
Nie, raczej nie. W niedziele będzie 30dc. Ja podałam termin na oko, bo nie mam pojęcia ile będzie trwał ten cykl. Pierwszy po odstawieniu anty trwał 37 ten jest drugi.