reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Megi a co to te antyto i atpo?

O, ten estriadol zrobie sobie!

Iwonka, tak cala morfologie robilam, wszystko co sie da.

Tej droznosci jajowodow to troche zwlekam sprawdzac bo to juz operacja :( Ale mowila mi jedna doswiadczona dziewczyna na forum ze skoro nie mialam nigdy zadnych operacji, zabiegow itd to nie mam wskazan robic tego....

O moze te wrogosc sluzu zrobie! Robil ktos? :)

reklama
Ja też uważam, że sen był piękny, ale muszę przyznać, że trochę mi się zrobiło przykro jak się obudziłam i zorientowałam, że jednak to tylko sen. Dziewczyny mam prosbę, pomożecie mi obliczyć kiedy powinnam dostać @? Casiah ja nie robiłam, ale mam w planach także jak zdarzę pierwsza to zdam relacje :-)

Ostatnia edycja:
standardowe cykle około 32 dni, tak mniej więcej 15 dni po owulacji mam @, z tym , że skok temperatury mam około 1-2 dni po owu a teraz miałam skok dopiero 3 dnia po owu. dziś 9 dzien wyższych temperatury, a owulacje miałam 29.08. i trochę sie pogubiłam...

Iwonka, a znasz już płeć dzidziusia? :) Jak się czujesz?

Kropeczka, tak w ogóle to gratuluje, bo nie wiem czy już gratulowałam :) Z tego co widzię po dwóch latach w końcu zaskoczyło :) Super !
Jakieś leki brałaś, cykl stymulowany?

Julka, a fazę lutealną liczy się od skoku temp, czy od owu?

Julka polecam ci aplikacje na telefon Moj Kalendarzyk albo OvuFriend :) Mi wszystko b dokladnie pokazuje. Ale ja mam b regularne cykle. I nie znam sie na mierzeniu tempki :) Wole isc na latwizne i kupic testy :p

casiah mam tą aplikację na tel, zaraz wrzucę fotę nawet moich pomiarów, ale sama muszę sobie wszystko wyznaczać jak nie mam regularnych cyklów..
lui ja mierzę o 6:30 codziennie przed wstaniem z łóżka.
Misia mały lokator by nie spowodował kataru :-)

Ostatnia edycja:
Screenshot_2015-09-10-14-18-07.jpg

Załączniki

• Screenshot_2015-09-10-14-18-07.jpg
    Screenshot_2015-09-10-14-18-07.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 39
reklama
Zle mi się wstawilo atpo to przeciwciała na komórki tarczycy. Ale je bada się gdy masz coś nie tak ft3 i ft4. U zdrowego człowieka nie powinny wg występować.