reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
Mnie bolały wcześniej, teraz już mi przeszło, ale to pewnie po pregnylu.

Za pierwszym razem gdyby nie fakt, że się @ nie pojawiła to bym w życiu nie powiedziała, że zaskoczyłam ;p

To może jednak Julka to fasolka? :)

A mnie brzuch na wstrętną, okropną małpę! Wiecie, wcale nie była bym taka wkurzona, gdyby nie to, że brzuch pobolewał mnie już od kilku dni, ale teraz boli stale już dłuższy czas, a dzisiaj byłam pierwszy dzień w pracy po urlopie i koleżanka zaczęła mi się przyglądać i stwierdziła, że mam dziwne oczy.. zapytała czy jestem chora czy niewyspana. I narobiłam sobie nadziei

podobno 16 dni wyższych temperatur świadczy o ciąży, mi jeszcze daleko :-) kanna mówią ze będąc w ciąży odczuwa się podobny ból do tego @

Mnie piersi bola od soboty. Tzn od rana przeszkadzają w staniku, drazni mnie, a wieczorem poprostu bola jakbym maraton bez stanika przebiegła.

Ale ten jest całkiem realnie małpiasty. Z tego wszystkiego zmierzyłam sobie temperaturę w ... niuniu. Nie wiem po co, bo nie prowadzę wykresu i w ogóle wiecie, jest wieczór ;). Ale tak się chciałam tylko dobić, a tu mi wyszło 37,4
Jeszcze ten deszcz tak pada co chwile, że szlak mnie trafi.

reklama
Ja tez mam taką temp zawsze wieczorem i to w ustach :) mierz ciagle o tej samej porze i w tym samym miejscu najlepiej rano i zobaczysz czy spada czy nie :)