reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
kanna nie ma reguły. na pewno powinna być zamknięta. mówiąc że lepiej tak naprawdę odpuścić badanie szyjki bo we wcześniej ciąży mogłoby to ewentualnie zaszkodzić. ale ja staram się badać żeby wiedzieć mniej więcej jak wygląda w danym dniu cyklu.

Ja ci powiem, że brzuch boli mnie co raz mocniej. Pewnie jutro albo w nocy mnie zaleje..
Chociaż na tamtą @ nie bolał w ogóle, po prostu ją dostałam.

Dzieki Julka za info. We wtorek mam wizyte to zapytam i te wszystkie badanka.

Kaana no u mnie sluz znika tak jak u Julki, ok 1-2 dni przed @, a raczej przed plamieniami, bo jeszcze potem mam 1-2 dni brazowych plamien mam okres.

A szyjki tez nie umiem badac... Cholera ale ciemna przy was wypadam :p

Iwonka, to faktycznie. Przeszłaś niezłą batalię, ale w końcu doczekałaś się swojego cudu. Już niedługo i będziesz trzymała maleństwo w swoich ramionach :) A dlaczego właściwie Ci się nie udawało naturalnie? Miałaś inseminacje? Ale jestem ciekawska co? :-)

Dziewczyny Wy to nie czytajcie tyle, bo się negatywnie nakręcacie :p W tych kwestiach to trzeba myśleć pozytywnie. Chociaż teraz łatwo mi się gada, ale jeszcze półtorej roku temu to chciałam męża zostawić, bo stwierdziłam, że mu dzieci nie będę wstanie dać, a on tak bardzo pragnął dzidziusia .. :-(

reklama
Ja tydzień temu w piątek lub w sobotę miałam owu, a tu cisza. Zero jakichkolwiek objawów, więc pewnie nici w tym cyklu ..