reklama
Julka89.89
Cudzie trwaj..
hehe obyś się nie doczekała ;-)
Julka89.89
Cudzie trwaj..
kanna nie ma reguły. na pewno powinna być zamknięta. mówiąc że lepiej tak naprawdę odpuścić badanie szyjki bo we wcześniej ciąży mogłoby to ewentualnie zaszkodzić. ale ja staram się badać żeby wiedzieć mniej więcej jak wygląda w danym dniu cyklu.
Cassiah
Fanka BB :)
Dzieki Julka za info. We wtorek mam wizyte to zapytam i te wszystkie badanka.
Kaana no u mnie sluz znika tak jak u Julki, ok 1-2 dni przed @, a raczej przed plamieniami, bo jeszcze potem mam 1-2 dni brazowych plamien mam okres.
A szyjki tez nie umiem badac... Cholera ale ciemna przy was wypadam
Kaana no u mnie sluz znika tak jak u Julki, ok 1-2 dni przed @, a raczej przed plamieniami, bo jeszcze potem mam 1-2 dni brazowych plamien mam okres.
A szyjki tez nie umiem badac... Cholera ale ciemna przy was wypadam
Iwonka, to faktycznie. Przeszłaś niezłą batalię, ale w końcu doczekałaś się swojego cudu. Już niedługo i będziesz trzymała maleństwo w swoich ramionach A dlaczego właściwie Ci się nie udawało naturalnie? Miałaś inseminacje? Ale jestem ciekawska co? :-)
Dziewczyny Wy to nie czytajcie tyle, bo się negatywnie nakręcacie W tych kwestiach to trzeba myśleć pozytywnie. Chociaż teraz łatwo mi się gada, ale jeszcze półtorej roku temu to chciałam męża zostawić, bo stwierdziłam, że mu dzieci nie będę wstanie dać, a on tak bardzo pragnął dzidziusia .. :-(
Dziewczyny Wy to nie czytajcie tyle, bo się negatywnie nakręcacie W tych kwestiach to trzeba myśleć pozytywnie. Chociaż teraz łatwo mi się gada, ale jeszcze półtorej roku temu to chciałam męża zostawić, bo stwierdziłam, że mu dzieci nie będę wstanie dać, a on tak bardzo pragnął dzidziusia .. :-(
reklama