reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Hahah :) Byc moze akurat wtedy mial bardzo gesta i lepka sperme i sie jakos przykleila a moze tez bylo jej mniej. Jeden facet moze miec rozne rodzaje spermy, to wszystko zalezy od diety, dnia, aktywnosci fizycznej. Ja tylko nie lubie jak on ma ta wodnista bo mi sie wydaje ze naprawde jest w niej mniej plemnikow.

reklama
Kasia mam podobnie. I też zależy który mam dzień cyklu. W okolicach owu nic zupełnie nie wypływa tyle co ze sluzem a jak mam nieplodne to czasem jest zle ;)

Mialam was o to pytac mi tez raz wyplywa raz nie nie ale wtedy gdy mam tak duzo lepkiego sluzu przed owulacja to mi nie wyplywa a potem juz tak dzis zaczal mi sie sluz plodny taki kremowy ale jest go malo wiec na wekendzie pewnie bedzie go wiecej

Dzięki Kotka za informacje. Nie sądziłam że aż tak dużo tych kapsułek się powinno brać, myślałam że góra 2... No to troszkę słabo się zaopatrzyłam, bo kupiłam tylko 100ml buteleczkę tego oleju :)

Mialam was o to pytac mi tez raz wyplywa raz nie nie ale wtedy gdy mam tak duzo lepkiego sluzu przed owulacja to mi nie wyplywa a potem juz tak dzis zaczal mi sie sluz plodny taki kremowy ale jest go malo wiec na wekendzie pewnie bedzie go wiecej

Sluz kremowy to nie jest sluz plodny. Sluz plodny jest przejrzysty, szklisty, ciagnacy sie. A ten bialy gesty jest nieplodny.

reklama