reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

reklama
No nic ja mam 8 dc wiec ten cykl bedzie normalny ciekawe kiedy owulacja bedzie, 22 wrzesnia sie dowiem czy sie udalo

Dziewczyny po ilu dniach od owu może być skok temperatury? bo my z ginekologiem tak obliczyliśmy ze owulacje miałam piątek-sobota a dziś mam dopiero pierwszy dzień skoku. wychodziło by 4-5 dni po owu??

Hej
Julka u mnie jest tak miedzy 3-5 zdarzyl sie nawet po 7 dniach ale wtedy mialam 31 dni cykl dwa razy mialam taki ale wtedy zdarzyl mi sie cykl bezowulacyjny tak mi sie wydaje

jak skok temperatury bez owulacji? w sensie taki 1dniowy? u mnie to kolo 4-5 dni i się zdziwilam bo myślałam że mam 1 max 2 dni po owu

reklama
No powinno by tak ze np masz ovu w 14 dc to skok jest 15 dc i do @ utrzymują się wyższe temp. Żeby mieć pewność ze ovu była to co najmniej trzy dni musi się utrzymywać wyższa temp.