reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o pierwsze maleństwo lato 2015

Misia, tu wiek jest mało istotny tak na prawdę. Wydaje mi się, że bardziej liczy się ile kto się stara i jaką drogę już przeszedł.
Niestety wpisujemy się w trend obniżonej płodności i niepłodności dotykających coraz to młodszych osób :(

reklama
Dlatego popieram Wasze starania. Gdyby się dało cofnąć czas już na studiach bym się zdecydowala. Tak na 4-5 roku. Teraz jestem bogatsza w doświadczenia a dziecka nie ma.

Misia dobrze ze teraz podjelas decyzje u mnie szwagierka miala 33 jak pomyslala o 1 dziecku teraz ten maly ma 2.5 i ma 2 polroczne corke ale to dlatego ze lata leca i juz musiala

Matko bosko... To ja o dziecku myślałam już w wieku 16 czy 17 lat... A musiałam zwlekać bo męża nie miałam. Jak Drwala poznałam, to musiałam poczekać aż on dojrzeje. A jak wreszcie dojrzał, to nic z tego nie ma. Nigdy nie chciałam czekać. Ja chciałam co najmniej dwoje, najchętniej trójkę. Ale obecnie marzy mi się choć jedno...

Teraz pytanie do mieszkających w Warszawie ;) jak wam się tam zyje? Co lubicie w tym mieście a czego nie? Planujemy się gdzieś przeprowadzić i myślimy między innymi o Warszawie ale nie mam tam znajomych i nie wiem jak w praktyce jest. Na plus idzie to ze jest więcej ofert pracy niż w Lublinie i są one lepiej płatne niż tu ale też mieszkania są troszkę droższe. Wynajmuje któraś z was mieszkanie? Opowiedzcie coś o życiu w stolicy bylabym wdzięczna ;)

Kotka ja tez juz myslalam jak mialam 16 lat ale za krotko znalam meza dwa lata pozniej po zareczynach chcialam ale moj chcial bym skonczyla technikum jak skonczylam to odkladalismy bo ja nie mialam pracy nie mielismy slubu i w sumie to staramy sie od maja 2014 roku ale to bylo tak na luzie a od wrzesnia to juz na powaznie

reklama