buterrfly
Fanka BB :)
Witaj [emoji5]Cześć dziewczyny z chęcią dołączę do tego wątku również staramy się z mężem o pierwszego bobaska od listopada zeszłego roku, ale niestety nie wychodzi. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze staramy się od listopada, ale niestety nie było ani jednego pełnego cyklu starań, ponieważ mąż jest ciągle w delegacji i wraca na tydzien po 3-4 tygodniach... w dodatku ja mam pęcherzyki na jajnikach, ale narazie lekarz nie bada mnie pod kontem PCOS, ponieważ wszystko mam regularnie jeżeli chodzi o @. Cytologia w porządku. Zalecił starać się pełny rok i jak nie wyjdzie wtedy będziemy robić szczegółowe badania. Ale niestety nie mamy takiej możliwości :/ jeden tydzień w ciągu całego cyklu to malutko. Wiem o tym ale mam nadzieję, że sie uda. A Wam wszystkie staraczki życzę, aby się spełniło Wasze największe marzenie
Czasem ten jeden tydzień może być bardzo owocny. Myślę, że jednak lepiej, żeby lekarz wysłał Cię na podstawowe badania byłabyś spokojniejsza
Witaj [emoji4]Ja też dołączę. Nie jestem przekonana, ale mam już mocno dojrzały wiek i jak nie teraz to w ogóle.
Czemu nie jesteś przekonana jeśli mogę spytać ? Byłaś u lekarza czy chcecie narazie spróbować pare cykli bez wspomagania ?