buterrfly
Fanka BB :)
Witaj [emoji5]Cześć dziewczynyz chęcią dołączę do tego wątku
również staramy się z mężem o pierwszego bobaska od listopada zeszłego roku, ale niestety nie wychodzi. Najgorsze w tym wszystkim jest to, ze staramy się od listopada, ale niestety nie było ani jednego pełnego cyklu starań, ponieważ mąż jest ciągle w delegacji i wraca na tydzien po 3-4 tygodniach...
w dodatku ja mam pęcherzyki na jajnikach, ale narazie lekarz nie bada mnie pod kontem PCOS, ponieważ wszystko mam regularnie jeżeli chodzi o @. Cytologia w porządku. Zalecił starać się pełny rok i jak nie wyjdzie wtedy będziemy robić szczegółowe badania. Ale niestety nie mamy takiej możliwości :/ jeden tydzień w ciągu całego cyklu to malutko. Wiem o tym
ale mam nadzieję, że sie uda. A Wam wszystkie staraczki życzę, aby się spełniło Wasze największe marzenie
![]()
Czasem ten jeden tydzień może być bardzo owocny. Myślę, że jednak lepiej, żeby lekarz wysłał Cię na podstawowe badania byłabyś spokojniejsza
Witaj [emoji4]Ja też dołączę. Nie jestem przekonana, ale mam już mocno dojrzały wiek i jak nie teraz to w ogóle.
Czemu nie jesteś przekonana jeśli mogę spytać ? Byłaś u lekarza czy chcecie narazie spróbować pare cykli bez wspomagania ?