reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę 35+ :)

Cześć dziewczyny. Kilka dni temu skończyłam 36 lat, mój partner 42 i też staramy się o dzidzię. Mam już 14 latka z poprzedniego małżeństwa. Staramy się od dwóch miesięcy. U mnie dodatkowym problemem jest brak jednego jajnika. Mam nadzieję że się uda. Staramy się drugi miesiąc. Pierwszy cykl nieudany. Teraz jestem 6 dni przed spodziewaną @ i czekam :))

reklama
Wspolczuje...
wiecie co jest najgorsze dla mnie- te ciagle czekanie i nadzieje,ze w koncu sie uda, to mnie doprowadza do bialej goraczki czasami i mam takie zjazdy emocjonalne, bo znow sie nie udalo , a niby bylo wszystko ok, robilam co trzeba, przebadana jestem ja i maz, leki biore,a wciaz nic z tego i te ptyanie dlaczego? czy jestem gorsza? Bo mi sie nie udaje, a innym szast prast i znow ciaza i to nieplanowana 🥺

@Igumama dokładnie tak jest, ciągle na coś czekamy. A to na owu a to na test, jakieś badania i tak w kółko. Czasami już sił brak. W tym cyklu wrzucamy na luz, o ile w naszym przypadku się da, bo po owu muszę robić zastrzyki i mieć wlew z intralipidu ale na razie mam dość testów owu i mierzenia temperatury.
Trzymam kciuki za Ciebie ✊

@Igumama dokładnie tak jest, ciągle na coś czekamy. A to na owu a to na test, jakieś badania i tak w kółko. Czasami już sił brak. W tym cyklu wrzucamy na luz, o ile w naszym przypadku się da, bo po owu muszę robić zastrzyki i mieć wlew z intralipidu ale na razie mam dość testów owu i mierzenia temperatury.
Trzymam kciuki za Ciebie ✊
🥰 A ja za Ciebie i wszystkie statajace sie w nowym cyklu

I ja się witam. 36 skończone tydzen temu. Staramy się o 3cie od września 2020, w tym 1 poronienie za sobą na poczatku grudnia. Zawsze zachodziłam od razu a teraz po lyzeczkowaniu leci 4cs, czekam na owulację powinna być na dniach. Mam nadzieję że się pojawi bo się przeziebiłam i różnie to może być 😥.

Wspolczuje...
wiecie co jest najgorsze dla mnie- te ciagle czekanie i nadzieje,ze w koncu sie uda, to mnie doprowadza do bialej goraczki czasami i mam takie zjazdy emocjonalne, bo znow sie nie udalo , a niby bylo wszystko ok, robilam co trzeba, przebadana jestem ja i maz, leki biore,a wciaz nic z tego i te ptyanie dlaczego? czy jestem gorsza? Bo mi sie nie udaje, a innym szast prast i znow ciaza i to nieplanowana 🥺
Rozumiem cie :) tez tak czasami mam :) nam sie udalo dopiero jak "odpuscilismy" po 5 miesiacach starań... bylismy tak zmeczeni psychicznie I emocjonalnie (zwlaszcza ja ). Stwierdzilismy odpuszczamuy widocznie many miec tylko jedno i ... Bach brak okresu pozytywny test. Co prawda ciaza poroniona.. ale zbyt duze staranie I stres nie pomagaja... wiem, ze late sir mowi :)

Zazdroszcze ze tak umiesz- ja niestety chyba nie potrafie tak odpuscic, bo ciagle tylko leki, sluz i kiedy owulacja a potem odliczam do @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie w koncu, i jakos nawet jak chce odpuscic to nie za bardzo mi to wychodzi bo zawsze i tak mysle o jednym
a najbardziej mysle ze jestem coraz starsza i bedzie tylko gorzej😭😩😟
jak ja bym chciala miec znow 20 pare lat a tu blizej do 40 niestety...

Zazdroszcze ze tak umiesz- ja niestety chyba nie potrafie tak odpuscic, bo ciagle tylko leki, sluz i kiedy owulacja a potem odliczam do @ i mam nadzieje ze nie przyjdzie w koncu, i jakos nawet jak chce odpuscic to nie za bardzo mi to wychodzi bo zawsze i tak mysle o jednym
a najbardziej mysle ze jestem coraz starsza i bedzie tylko gorzej😭😩😟
jak ja bym chciala miec znow 20 pare lat a tu blizej do 40 niestety...
Niestety wiek wiekiem ale mode kobiet tez maja problem z zajsciem w ciażę :)

reklama
Czesc kobitki, jak mija kolejny cykl?
ja dzis mam 22dc i nic kompletnie nie czuje, niczego sie nie spodziewam i na nic sie nie nastawiam
pewnie jak zawsze powitam🐵
jak u Was?
pozdrawiam

Do góry