reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania o ciążę 35+ :)

Czesc kobitki, jak mija kolejny cykl?
ja dzis mam 22dc i nic kompletnie nie czuje, niczego sie nie spodziewam i na nic sie nie nastawiam
pewnie jak zawsze powitam🐵
jak u Was?
pozdrawiam
Ja dziś do ginekologa idę i zaczynamy starania jak wszystko ginekologicznie będzie ok

reklama
Hej dziewczyny, u mnie dzis 8cs, 12dc wiec prztulasy i dzialanie na calego. Musi sie wreszcie udac 💪
Czekamy tez na wyniki nasienia i nastepne badania.
Milego dnia i owocnych staran nam wszystkim zycze 😁

Czy na monitoring chodzisz do zwykłego lekarza ginekologa na nfz? (Nie od nieplodnosci i prywatnie)

Ja tez 35+ i zaraz blizej 40stki ale 1 dzieciatko juz.mam, staramy sie o drugie
Hej ja chodzę na monitoring do mojego ginekologa prywatnie właściwie to dojeżdżam 😊 póki co jeszcze nie byłam u lekarza od niepłodności chyba muszę się na to przygotować powoli niewiem czemu ale mam zaufanie do swojego ginekologa i może dlatego niechce zmieniać 😊

Czesc kobitki, jak mija kolejny cykl?
ja dzis mam 22dc i nic kompletnie nie czuje, niczego sie nie spodziewam i na nic sie nie nastawiam
pewnie jak zawsze powitam🐵
jak u Was?
pozdrawiam
U nas leci 5cs 18dc ale totalnie na luzie bez testów owu i mierzenia temperatury. Nawet boboseks był tylko raz 😉
Nie liczę na cud.
Tracę już powoli siłę 🙄

Hej Dziewczyny, to i ja dołączę do grupy "ciągle czekam na coś" :) my też się staramy, ale u nas wyniki męża nie wyszły najlepiej. No i czekamy na wyniki, na kolejne wizyty. Mam nadzieje, że te wyniki tylko przejściowo takie i cały czas czekam na mały cud, że jednak naturalnie się uda. No więc czekam do owulacji, potem do testowania i tak leci mi czas. :) trzymam kciuki za Was:)

reklama
Dieta i styl zycia + suplementacja podobno dzialaja cuda, nawet jak armia jest mala to oby jeden najszybszy sie znalazl😁
trzymam kciuki

Do góry