reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Hej, u mnie dziś słabo widoczny na zdjęciu cień. Nie nastawiam się, bo w cienie niezbyt wierzę, no ale zobaczymy. Jutro powtórzę test..
Coś jest na rzeczy :) pinki strumieniowe ponoć nie kłamią ❤️ trzymam mocno kciuki :)
Ja testowałam wczoraj, ok 10 dpo i biało. Jutro powtórzę. Jedziemy na urlop i chce wiedzieć co i jak ;)

reklama
Coś jest na rzeczy :) pinki strumieniowe ponoć nie kłamią ❤️ trzymam mocno kciuki :)
Ja testowałam wczoraj, ok 10 dpo i biało. Jutro powtórzę. Jedziemy na urlop i chce wiedzieć co i jak ;)
Udało mi się dotrzeć na betę, więc wieczorem powinno być wszystko jasne..W sumie, jak u Ciebie 10dpo to jest jeszcze szansa ❤️ i w takim razie udanego wypoczynku! Odpoczywacie w Polsce czy gdzieś za granicą?

Mam betę. @Harinka trzymam kciuki za Ciebie!

Załączniki

• Screenshot_20220813_150209_com.huawei.browser_edit_15724226870517.jpg
    Screenshot_20220813_150209_com.huawei.browser_edit_15724226870517.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 59
Ojaaaa jak wspaniale odwiedzić ten wątek i czytać takie wieści! Gratuluje wszystkim mamuskom ❤️ Ja juz chyba skończyłam swoją przygodę z KP, a jeszcze niedawno w tym wątku pisałam ze to chyba nigdy się nie skończy 🤣

Ojaaaa jak wspaniale odwiedzić ten wątek i czytać takie wieści! Gratuluje wszystkim mamuskom ❤️ Ja juz chyba skończyłam swoją przygodę z KP, a jeszcze niedawno w tym wątku pisałam ze to chyba nigdy się nie skończy 🤣
O sama córka się odstawiła czy udało Wam się obustronnie powoli odstawić? Jak się czujesz?

reklama
O sama córka się odstawiła czy udało Wam się obustronnie powoli odstawić? Jak się czujesz?
Mleko się skończyło. W ciągu doby karmiłam tylko do snu czyli 2 razy. Dzisiaj mija 4 dzień od kiedy nie karmie do snu. 3 dni był płacz ale po 10 minutach zasypiała. Dzisiaj zasnęła w mniej niż 4 minuty. Miesiąc temu wprowadziliśmy jej przytulankę.
A ja czuje się dobrze, w ogóle nie czuje tej ciąży. Ominęły mnie mdłości wymioty itp, teraz tylko czasami brzuch ciągnie ale to zrozumiałe bo jestem z młoda 24h.
A ty? :)

Do góry