reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Wymiotowałam kilka razy. Za wszelką cenę staram się nie zwracać, bo potem jest jeszcze gorzej. Mdłości niesamowite, zmęczenie, boli mnie też żołądek, zgaga ( ogólnie mam problemy z żołądkiem) hah a do tego dwójką rozbrykanych maluchów 🙈wizyta 9 sierpnia, mam nadzieję, że lekarz przyjdzie
Właśnie wyobrażam sobie, że najgorsze to zle samopoczucie a i tak trzeba wszystko w domu ogarniać i przede wszystkim dzieci 🤯 o to za tydzień wizyta, który to przypuszczalnie będzie tydzień? Trzymam kciuki, żeby doszła do skutku 😁

reklama
Oo Dzień Kobiet! Ale super ❤️❤️ ciekawe czy będzie mały dżentelmen czy Kobietka 😁bardzo się cieszę i trzymam kciuki żeby było wszystko dobrze! Jak się czujesz? Ogólnie wszystko ok na wizycie? Możesz dalej karmić?
Nawet nie pytałam 🙈😁 lekarz ogladal chwile i szukał, ale nie znalazl zadnego krwiaka ufff. sprzet ma stary, wiec nie liczyl fhr. Za trzy tygodnie prenatalne;) to dopiero stres. A ja sie czuje do bani. 🤢💩🤮😣 A co am u Ciebie?

reklama
Hej, u mnie dziś słabo widoczny na zdjęciu cień. Nie nastawiam się, bo w cienie niezbyt wierzę, no ale zobaczymy. Jutro powtórzę test..

Załączniki

• IMG_20220813_045637_edit_330227477547527.jpg
    IMG_20220813_045637_edit_330227477547527.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 53
  • IMG_20220813_065633_edit_335607211611810.jpg
    IMG_20220813_065633_edit_335607211611810.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 56
Do góry