reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania dla mam i kp

reklama
Oj jakoś się nie nastawiam, szanse są takie nijakie, chociaż seks jest regularnie cały cykl, nie rzadziej niż co dwa dni 😁.
Ale za nami świetny weekend z najbliższymi, udany roczek, głowa odpoczęła 😊.

@Marcemma90 jak się czujesz? Idziesz dziś na betę?
Jeszcze może być. Mdli mnie , ale na razie jeszcze stabilnie. Jutro jadę do swojej przychodni na betę, bo na osiedlu pobierają tylko w określone dni, po uprzedniej rejestracji😩a nie mieszkam tutaj aż tak długo, to nie wiedziałam.

Jeszcze może być. Mdli mnie , ale na razie jeszcze stabilnie. Jutro jadę do swojej przychodni na betę, bo na osiedlu pobierają tylko w określone dni, po uprzedniej rejestracji😩a nie mieszkam tutaj aż tak długo, to nie wiedziałam.
Oby mdłości się nie pogorszyły! To trzymam kciuki za betę. Jak z noszeniem dzieciaków, starasz się oszczędzać czy nie da rady przy nich tego uniknąć?

Oby mdłości się nie pogorszyły! To trzymam kciuki za betę. Jak z noszeniem dzieciaków, starasz się oszczędzać czy nie da rady przy nich tego uniknąć?
Hah, a gdzie tam. Noszę je,mała włazi na mnie też chce na razcki. Ale staram się nie nosić dwójki na raz i nie pozwalam małej skakać po brzuchu. Z tymi mdłościami będzie ciekawie i ogólnie " z ukrywaniem się", bo chce dopiero rodzinie powiedzieć jak będzie biło serce.

Hah, a gdzie tam. Noszę je,mała włazi na mnie też chce na razcki. Ale staram się nie nosić dwójki na raz i nie pozwalam małej skakać po brzuchu. Z tymi mdłościami będzie ciekawie i ogólnie " z ukrywaniem się", bo chce dopiero rodzinie powiedzieć jak będzie biło serce.
A jak znosilas poprzednie ciąże pod względem wymiotów, mdłości, złego samopoczucia?
Jeżeli chodzi o mówienie rodzinie to rozumiem, ja nawet myślałam powiedzieć jakoś w okolicach końca pierwszego trymestru, jak minie ten najbardziej zagrażający okres, bo będą mnie denerwować nadopiekuńczością😁

reklama
Do góry