malinowelove
Fanka BB :)
Widziałam, gdzieś na wątku mamowym, że jest gdzieś na wakacjachA nasza @grope_ się nic nie odzywa? Jak tam? Badałas betę jeszcze?
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widziałam, gdzieś na wątku mamowym, że jest gdzieś na wakacjachA nasza @grope_ się nic nie odzywa? Jak tam? Badałas betę jeszcze?
No ale ja liczę na to, że 11.07 lipca dołączysz do marcowych mamHaha i zostałam sama na naszym forum staraczkowym z kp ale bardzo się cieszę dziewczyny, że Wam się udało i trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze
Oj jakoś się nie nastawiam, szanse są takie nijakie, chociaż seks jest regularnie cały cykl, nie rzadziej niż co dwa dni .No ale ja liczę na to, że 11.07 lipca dołączysz do marcowych mam
Jeszcze może być. Mdli mnie , ale na razie jeszcze stabilnie. Jutro jadę do swojej przychodni na betę, bo na osiedlu pobierają tylko w określone dni, po uprzedniej rejestracjia nie mieszkam tutaj aż tak długo, to nie wiedziałam.Oj jakoś się nie nastawiam, szanse są takie nijakie, chociaż seks jest regularnie cały cykl, nie rzadziej niż co dwa dni .
Ale za nami świetny weekend z najbliższymi, udany roczek, głowa odpoczęła .
@Marcemma90 jak się czujesz? Idziesz dziś na betę?
Oby mdłości się nie pogorszyły! To trzymam kciuki za betę. Jak z noszeniem dzieciaków, starasz się oszczędzać czy nie da rady przy nich tego uniknąć?Jeszcze może być. Mdli mnie , ale na razie jeszcze stabilnie. Jutro jadę do swojej przychodni na betę, bo na osiedlu pobierają tylko w określone dni, po uprzedniej rejestracjia nie mieszkam tutaj aż tak długo, to nie wiedziałam.
Hah, a gdzie tam. Noszę je,mała włazi na mnie też chce na razcki. Ale staram się nie nosić dwójki na raz i nie pozwalam małej skakać po brzuchu. Z tymi mdłościami będzie ciekawie i ogólnie " z ukrywaniem się", bo chce dopiero rodzinie powiedzieć jak będzie biło serce.Oby mdłości się nie pogorszyły! To trzymam kciuki za betę. Jak z noszeniem dzieciaków, starasz się oszczędzać czy nie da rady przy nich tego uniknąć?
A jak znosilas poprzednie ciąże pod względem wymiotów, mdłości, złego samopoczucia?Hah, a gdzie tam. Noszę je,mała włazi na mnie też chce na razcki. Ale staram się nie nosić dwójki na raz i nie pozwalam małej skakać po brzuchu. Z tymi mdłościami będzie ciekawie i ogólnie " z ukrywaniem się", bo chce dopiero rodzinie powiedzieć jak będzie biło serce.