reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania dla mam i kp

Hej. Do wtorku nie mam jak za bardzo, a może nie chce wcześniej. Czekam na paczkę z testami, bo tamte wszystkie już zużyłam🤦 jeju, mam taką nadzieję, że zobaczymy się na marcowych mamach

reklama
Hej. Do wtorku nie mam jak za bardzo, a może nie chce wcześniej. Czekam na paczkę z testami, bo tamte wszystkie już zużyłam🤦 jeju, mam taką nadzieję, że zobaczymy się na marcowych mamach
A wysłali już? Jest nadzieja, że dziś dotrą? 😃
Też mam taką nadzieję, że się nam uda.. W tym tygodniu śluz zmienił się na płodny, szczególnie wczoraj, więc działamy i czekam znowu na testowanie🤷‍♀️. Przed nami impreza roczkowa, więc mam trochę głowę zajętą ogarnianiem rzeczy😃

A wysłali już? Jest nadzieja, że dziś dotrą? 😃
Też mam taką nadzieję, że się nam uda.. W tym tygodniu śluz zmienił się na płodny, szczególnie wczoraj, więc działamy i czekam znowu na testowanie🤷‍♀️. Przed nami impreza roczkowa, więc mam trochę głowę zajętą ogarnianiem rzeczy😃
Ja mam też jedną sprawę na głowie, ale myślę czy z tego coś u mnie będzie czy nie. Testy wysłali wczoraj,mam nadzieję że dziś będę w paczkomacue. Przyszły tydzień szybko mi zleci, myślę żeby iść dwa razy na betę, chyba że pierwsza wyjdzie ujemna to raz🙈

Ja mam też jedną sprawę na głowie, ale myślę czy z tego coś u mnie będzie czy nie. Testy wysłali wczoraj,mam nadzieję że dziś będę w paczkomacue. Przyszły tydzień szybko mi zleci, myślę żeby iść dwa razy na betę, chyba że pierwsza wyjdzie ujemna to raz🙈
Kurde to oby dziś dotarły! Myślę, że jak wyjdzie pozytywna to warto iść dwa razy, zobaczysz jak będzie przyrastać 💪

Człowiek to jest jednak glupi🤦‍♀️weszłam sobie w kalkulator porodu, jakby w tym cyklu się udało to miałabym termin porodu na ok. 22 marca😃. No ale cóż, nie ma co sobie robić złudnej nadziei. Trzymam kciuki za Ciebie i czekam na zdjęcia testu, jak w końcu dojdą 😃

Człowiek to jest jednak glupi🤦‍♀️weszłam sobie w kalkulator porodu, jakby w tym cyklu się udało to miałabym termin porodu na ok. 22 marca😃. No ale cóż, nie ma co sobie robić złudnej nadziei. Trzymam kciuki za Ciebie i czekam na zdjęcia testu, jak w końcu dojdą 😃
Ja też wklepywalam🤣. I w zależności kiedy była owu to 7-15 marca🙈

@malinowelove jest paczka w paczkomacue😁 będę miała co testować na weekend i pon. We wtorek beta. Dzisiaj zrobiłam facelle, i kreska jest widoczna ale to nadal cień. Na żywo lepiej wygląda. Spokojnie czekam dalej.

Załączniki

• Screenshot_2022-07-01-11-58-20-579_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-01-11-58-20-579_com.miui.gallery.jpg
    184,9 KB · Wyświetleń: 54
reklama
@malinowelove jest paczka w paczkomacue😁 będę miała co testować na weekend i pon. We wtorek beta. Dzisiaj zrobiłam facelle, i kreska jest widoczna ale to nadal cień. Na żywo lepiej wygląda. Spokojnie czekam dalej.
Widać bez przybliżania różową kreske! Trzymam kciuki żeby nie oszukiwał ❤️po cichu gratuluję!

Do góry