reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Tak tak. Jestem pewna. Wariactwo. Rozumiem ze czasem sie wszystko moze przesunac, nawet dodalam sobie +2 dni marginesu bledu haha... Ale to i tak juz chyba powinno cos byc na tescie. Albo chociaz powinnam czuc sie jak przed @ [emoji849]
Żebyś wiedziała, że wariactwo... Ja ogólnie mam cykle jak w zegarku. A Tu zonk... I wcześniej miałam cienie na testach, a od 2 dni nic... też czekam co dalej...

reklama
Żebyś wiedziała, że wariactwo... Ja ogólnie mam cykle jak w zegarku. A Tu zonk... I wcześniej miałam cienie na testach, a od 2 dni nic... też czekam co dalej...
Asiu cień też oznacza ciaze jak narazie mój cień staje się bardziej wyraźny i mam nadzieję że tak zostanie coraz bardziej czuje piersi
Może jutro jak mi się uda to pójdę do lekarza według om to będzie 5tydzien więc nie liczę że on coś zobaczy

Wierzę w twój maleńki cień niech robi się mocniejszy trzymam kciuki za nas wszystkie niech ten grudzień będzie magiczny [emoji120][emoji72]

Cześć!
Dziewczyny, może ten miesiąc będzie naszym miesiącem? :)
Ja termin @ mam za trzy dni, ale franca ostatnio lubi skracać mi cykl i przychodzi dwa dni wcześniej. Na ten moment szyjke mam bardzo wysoko (regularnie ją monitoruje, w porównaniu z poprzednimi cyklami przed @ jest ogromna różnica)
Od owulacji, aż do teraz odczuwam lekkie skurcze jajnika i ogólnie podbrzusza, nie czuję w ogóle znaków które świadczyłyby o zbliżającym się truskawkowym tygodniu.
Jest jeszcze jedna zmiana, odczuwam dosyć sporą suchość przy badaniu szyjki, przed @ zazwyczaj miałam na odwrót, nadmiar.
Chyba jutro z samego rana polecę po test aby nie trzymać się dłużej w tej niepewności.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was trzymam cały czas, Kochane. <3

Asiu cień też oznacza ciaze jak narazie mój cień staje się bardziej wyraźny i mam nadzieję że tak zostanie coraz bardziej czuje piersi
Może jutro jak mi się uda to pójdę do lekarza według om to będzie 5tydzien więc nie liczę że on coś zobaczy

Wierzę w twój maleńki cień niech robi się mocniejszy trzymam kciuki za nas wszystkie niech ten grudzień będzie magiczny [emoji120][emoji72]
Wiem Kochana, że cień to też ciąża, ale mi cienie nawet zniknęły... dziś @ się rozkręca... może to była Biochemiczna nie wiem....
Za Ciebie trzymam kciuki, masz już piękna kreseczke !!!

Cześć!
Dziewczyny, może ten miesiąc będzie naszym miesiącem? :)
Ja termin @ mam za trzy dni, ale franca ostatnio lubi skracać mi cykl i przychodzi dwa dni wcześniej. Na ten moment szyjke mam bardzo wysoko (regularnie ją monitoruje, w porównaniu z poprzednimi cyklami przed @ jest ogromna różnica)
Od owulacji, aż do teraz odczuwam lekkie skurcze jajnika i ogólnie podbrzusza, nie czuję w ogóle znaków które świadczyłyby o zbliżającym się truskawkowym tygodniu.
Jest jeszcze jedna zmiana, odczuwam dosyć sporą suchość przy badaniu szyjki, przed @ zazwyczaj miałam na odwrót, nadmiar.
Chyba jutro z samego rana polecę po test aby nie trzymać się dłużej w tej niepewności.
Trzymajcie kciuki!
Ja za Was trzymam cały czas, Kochane. QUOTE]Koniecznie kochana daj znać jakieś zdjęcie testu oby dla ciebie grudzień był magiczny [emoji847]

Hey dziewczyny,!
Jak tam samopoczucie? Ja mam dzisiaj mega low Day... Skończył mi się @ i powinnam się cieszyć i rozpocząć starania a poprostu.... Płakać mi się chce od rana. Źle się czuję i wogole znów wracają myśli że może się jednak nie nadaje.. Jak ja sobie poradzę w stanie ciąży jak będą mnie nachodzi takie dni spadku kompletnie formy! Masakra jakaś! Na dodatek jutro poniedziałek i zaś do pracy. Święta za pasem a mi się nawet niechce już nic robić w tym temacie. Wczoraj trochę ustroilam dom, ale jakoś tak bez entuzjazmu.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!

Dziewczyny mam pytanie. 16 dni od rozpoczęcia miesiączki miałam zacząć brać duphaston przez kolejne 10 dni po zaczeciu brania tych tabletek wystąpił u mnie "okres" trwał normalnie 7 dni. Prawidłowo powinnam dostać to jutro. A ja go miałam już tydzień temu. Nie wiem czemu tak się stało

reklama
Hey dziewczyny,!
Jak tam samopoczucie? Ja mam dzisiaj mega low Day... Skończył mi się @ i powinnam się cieszyć i rozpocząć starania a poprostu.... Płakać mi się chce od rana. Źle się czuję i wogole znów wracają myśli że może się jednak nie nadaje.. Jak ja sobie poradzę w stanie ciąży jak będą mnie nachodzi takie dni spadku kompletnie formy! Masakra jakaś! Na dodatek jutro poniedziałek i zaś do pracy. Święta za pasem a mi się nawet niechce już nic robić w tym temacie. Wczoraj trochę ustroilam dom, ale jakoś tak bez entuzjazmu.
Pozdrawiam Was i życzę miłego dnia!
Doskonale Cię rozumiem, co miesiąc to samo rozczarowanie i wątpliwości, ale nie martw się. Jeśli czujesz się gorzej w tym miesiącu to może odpocznij? Zaczniecie po nowym roku, a Ty będziesz miała chwilę aby odsapnąć i cieszyć się świętami i pozbyć się negatywnych myśli. Ja czekam na @, a raczej na jej brak, ale chyba wszystkie wiemy jak to wygląda w praktyce - szansę są małe.
Mam szczerą nadzieję, że na każdą z nas przyjdzie odpowiedni moment, nawet jeśli trzeba trochę poczekać, a jest na co.
Tak więc, nie martw się, nie smuć bo Mikołaj nie lubi smutasów i nie przyniesie prezentu. 8-)

Do góry