Boję się bo boli mnie brzuch i kręgosłup A to chyba dobrze nie wróżyCoś widać .Kciuki nadal trzymam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Boję się bo boli mnie brzuch i kręgosłup A to chyba dobrze nie wróżyCoś widać .Kciuki nadal trzymam
Mnie też boli...Ale @ nie ma...Dziwne rzeczy. Daj znać jak sytuacja Kochana.Boję się bo boli mnie brzuch i kręgosłup A to chyba dobrze nie wróży
Kasia u Ciebie widac dobrze....a to, ze boli, to nie jest zły znak...mnie jak zaczęło bolec na 5 dni przed @ , tak do tej pory nie przestalo...z malymi przerwami! Trzymam kciuki!Boję się bo boli mnie brzuch i kręgosłup A to chyba dobrze nie wróży
Kochana, trzymam za Ciebie kciuki. Ja mam przestój do lutego. Czekam do stycznia na zabieg usunięcia polipa. Co prawda lekarz kazał nam się starać, ale jakoś przeraża mnie myśl zwiększonego ryzyka kolejnego poronieniaHej kobitki
Która testuje na dniach ? U mnie 27dc test z wczoraj biel vizira objawy domniemane to kucia jajników dużo mlecznego śluzu czasem mdłości i zawroty głowy lekkie zmęczenie [emoji853] Ale czy to ciąża to nie wiem
Na @ też nie specjalnie mam objawy więc utknela w martwym punkcie czekam do niedzieli może poniedziałku
Dziś test wyszedł wyraźny dość ale boli mnie podbrzusze mam nadzieję że będzie dobrze A u ciebie jak testowanie [emoji4]Mnie też boli...Ale @ nie ma...Dziwne rzeczy. Daj znać jak sytuacja Kochana.
Coraz lepiejDziś test wyszedł wyraźny dość ale boli mnie podbrzusze mam nadzieję że będzie dobrze A u ciebie jak testowanie [emoji4]Zobacz załącznik 1054125
Dziś test wyszedł wyraźny dość ale boli mnie podbrzusze mam nadzieję że będzie dobrze A u ciebie jak testowanie [emoji4]Zobacz załącznik 1054125
[/QUOTE
Gratulacje Kochana U mnie @ brak nadal, ale test właściwie negatywny.
Gratulacje Kochana U mnie @ nadal brak, szyjka wysoko,ale test właściwie negatywny...Dziś test wyszedł wyraźny dość ale boli mnie podbrzusze mam nadzieję że będzie dobrze A u ciebie jak testowanie [emoji4]Zobacz załącznik 1054125