reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Pokaż fotkę
Mieszkamy w Irlandii bety nie mam jak zrobić, temperatury nie mierzylam, ale testów mam Full ;) Poprzednio też robiłam codziennie i kreska ciemniala... Ech wiem, że teraz wszystko jest inaczej, ale i tak do końca życia będę pamiętać. Proszę trzymajcie kciuki!!! Brzuch pobolewa jak na @, sluz ala plodny i sikuuuu ;)

reklama
Dziewczyny!!! Zrobiłam test 4 dni do @ i nie z porannego moczu....I jest cień cienia!!!!!Mam te testy first response... Boże....Żeby Tak było...Trzymajcie kciuki :) Rycze.
Ja tez tych testów uzywalam, zrobilam test ja 5 dni przed @ byla slaba kreska, a na 3 dni przed juz mocna;) Te testy są naprawdę dobre! Więc gratulacje...i czekam towarzystwo na sierpniowych mamach;)

Kochana na fotce prawie nic nie widać jest taka jasna... To nie z porannego nawet.Nawet myślałam, ze mam zwidy, ale Moj tez ja widzial ;) Nawet zrobilam Mu niespodzianke choc wiem,ze to za wczesnie... I to o wiele, ale nie moge sie powstrzymac ;) Rano zrobie i wstawię :) Może będzie troszkę ciemniejsza, mam nadzieję :) Trzymam kciuki za Twój test !!!

Ostatnia edycja:
@kasiula34 spójrz, trzeba na fotce przyjrzeć się mega dokładnie, w rzeczywistości lepiej widać. Ale to tak jak pisałam 4 dni przed @ i nie z porannego, ale pojawiła się w przepisowym czasie... Ech nie chce, żeby @ przylazla....Zobaczymy co przyniosą Mikołajki... ;) Staram się nie nakręcac,ale to trudne ;)
20191201_191826.jpg
20191201_201303.jpg

Ostatnia edycja:
hej dziewczyny :-)
@kasiula34 spójrz, trzeba na fotce przyjrzeć się mega dokładnie, w rzeczywistości lepiej widać. Ale to tak jak pisałam 4 dni przed @ i nie z porannego, ale pojawiła się w przepisowym czasie... Ech nie chce, żeby @ przylazla....Zobaczymy co przyniosą Mikołajki... ;) Staram się nie nakręcac,ale to trudne ;)Zobacz załącznik 1052013Zobacz załącznik 1052040
cos jakby tam przebijalo, na zdjeciu dobrze nie widac.. Powtarzalas dzis test?

A ja dzis 20dc. Jedna piers troche bolaca..druga nie. Dziwne. Na twarzy wyskoczyla mi jakas krostka .. no jak u jakiejs mlodki :p Cos mi sie wydaje, ze w tym cyklu nic z tego.
I na dodatek jakies niskie cisnienie mam, czuje sie taka bezsilna. Pije juz 2 kawe.

Kasiula..a ty jak sie czujesz?

hej dziewczyny :-)

cos jakby tam przebijalo, na zdjeciu dobrze nie widac.. Powtarzalas dzis test?

A ja dzis 20dc. Jedna piers troche bolaca..druga nie. Dziwne. Na twarzy wyskoczyla mi jakas krostka .. no jak u jakiejs mlodki [emoji14] Cos mi sie wydaje, ze w tym cyklu nic z tego.
I na dodatek jakies niskie cisnienie mam, czuje sie taka bezsilna. Pije juz 2 kawe.

Kasiula..a ty jak sie czujesz?
U mnie bez zmian brak objawów zrobiłam teścior jest cień ale mój aparat nie bardzo widać

Ostatnia edycja:
u Ciebie tak samo jak u Asi, ciezko na zdjeciu cos dojrzec.
No ale masz jeszcze dwa dni do @.. :-) W srode powinno byc wszystko jasne ;-)
Moj maz..wczoraj zapytal: "to kiedy kupujemy test"?.. Cos mi sie wydaje, ze on bardziej niecierpliwy niz ja :p Ale ja nie chce sie za bardzo nakrecac, zdaje sobie sprawe, ze po 35roku zycia trudniej jest zajsc w ciaze...

u Ciebie tak samo jak u Asi, ciezko na zdjeciu cos dojrzec.
No ale masz jeszcze dwa dni do @.. :-) W srode powinno byc wszystko jasne ;-)
Moj maz..wczoraj zapytal: "to kiedy kupujemy test"?.. Cos mi sie wydaje, ze on bardziej niecierpliwy niz ja [emoji14] Ale ja nie chce sie za bardzo nakrecac, zdaje sobie sprawe, ze po 35roku zycia trudniej jest zajsc w ciaze...
U mnie jest to samo mój m pierwszy zobaczył niż ja i też nakręcony w tym temacie
Niestety wiek już nie ten więc trzeba się liczyć że wszystkim niestety ja 34 i 1 poronienie poczekam jeszcze może pojawi się coś więcej

reklama
Do góry