reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

..ja mam juz 36... na poczatku przyszego roku 37.
Zobaczymy, czy sie jeszcze uda..
Choc wiecie, ja mieszkam w de.. i tutaj wiele osob zachodzi w ciaze po 30, a nawet po 35 roku zycia...wiec kasiula musimy myslec pozytywnie, nam tez sie uda ;-)
Wlasnie, Asia, daj znak zycia :p

reklama
..ja mam juz 36... na poczatku przyszego roku 37.
Zobaczymy, czy sie jeszcze uda..
Choc wiecie, ja mieszkam w de.. i tutaj wiele osob zachodzi w ciaze po 30, a nawet po 35 roku zycia...wiec kasiula musimy myslec pozytywnie, nam tez sie uda ;-)
Wlasnie, Asia, daj znak zycia :p
Na początku roku 35 skończę heheh
Tylko u mnie praca stresująca i ciężka czego się boję ale mam nadzieję że na święta będę w domu [emoji4]

@kasiula34 spójrz, trzeba na fotce przyjrzeć się mega dokładnie, w rzeczywistości lepiej widać. Ale to tak jak pisałam 4 dni przed @ i nie z porannego...Zobacz załącznik 1052013
Też chciałam czekać do czwartku, ale jakoś tak mnie naszło...I teraz mam co mam. Mętlik . Bo cień wczoraj był, A dziś już nie. Czekam do czwartku. Już nie zrobię.
Też chciałam czekać do czwartku, ale jakoś tak mnie naszło...I teraz mam co mam. Mętlik . Bo cień wczoraj był, A dziś już nie. Czekam do czwartku. Już nie zrobię.
Kochana, a nie masz zadnego labolatorium, albo przychodni, polskiej czy nie polskiej w okolicy? Nie musiala byś się domyślać. Zawsze beta pewniejsza...

reklama
w sumie..to dopiero poniedzialek, wiec ma prawo nie wyjsc nic.. Pamietam, ze w pierwszej ciazy, testy w dzien@ i po terminie @ pokazywaly cien cienia.. w drugiej zas piekna kreska.
Kochana, a nie masz zadnego labolatorium, albo przychodni, polskiej czy nie polskiej w okolicy? Nie musiala byś się domyślać. Zawsze beta pewniejsza...
a tak na serio..po co robic bete jeszcze przed terminem @?..to tylko niepotrzebne nakrecanie sie...ale to tylko takie moje zdanie...rozumiem, ze ktos musi robic bete, bo musi brac jakies leki, jak tylko dowie sie, ze jest w ciazy..

Do góry