reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania 2019!

reklama
Hej dziewczyny u mnie dziś 30 dc (7 cykl starań) [emoji3] oby w grudniu było dużo więcej takich niespodzianek [emoji7]
Wielkie gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie 28dc @ ma być 4 grudnia
Dziwne jest to że nic nie odczuwam ani w jedną ani w drugą stronę A zawsze przed @ bolał brzuch i piersi były po bokach bolesne nie wiem co myśleć ehh [emoji51]

Wielkie gratulacje [emoji7][emoji7][emoji7]
U mnie 28dc @ ma być 4 grudnia
Dziwne jest to że nic nie odczuwam ani w jedną ani w drugą stronę A zawsze przed @ bolał brzuch i piersi były po bokach bolesne nie wiem co myśleć ehh [emoji51]
No u mnie właśnie tak było w tym cyklu, że absolutnie żadnych objawów. Dopiero teraz odrobinę piersi czuje.( a poprzednie cykle milion objawów tydzień przed terminem ha ha) Trzymam więc mocno kciuki ✊

To który masz dc?
Dziś 30 dc. Wg aplikacji dziś miał przypadać termin @, ale liczę na to że jej nie będzie. Nie wiem czy to przypadek, ale pozytyw zobaczyłam dopiero jak moje bmi wróciło na właściwe tory. Mówiąc szczerze w tym cyklu skusiłam się na diecie i ćwiczeniach niż na staraniach i nie myślałam o tym czy się udało. Do środy ćwiczyłam codziennie Cardio z przekonaniem że i tak mi nie zaszkodzi
W czwartek zrobiłam przerwę i zrobiłam test głównie z tego powodu żeby mieć pewność że mogę zacząć ćwiczenia z obciążeniem no i okazało się że nie 😍

No u mnie właśnie tak było w tym cyklu, że absolutnie żadnych objawów. Dopiero teraz odrobinę piersi czuje.( a poprzednie cykle milion objawów tydzień przed terminem ha ha) Trzymam więc mocno kciuki ✊
Ja mam to samo 🙂 A humor jaki mi dopisuje... jestem w szoku. Druga faza raczej była kiepsko. Osłabienie, zmęczenie... A teraz nic. Nie dość że aktywnie, to więcej siły i uśmiechu.
Dziś pobolewa mnie trochę brzuch, ale może być po laktozie- bo jej nie mogę, a wczoraj zgrzeszyłam sernikiem 🙈

reklama
Dziś 30 dc. Wg aplikacji dziś miał przypadać termin @, ale liczę na to że jej nie będzie. Nie wiem czy to przypadek, ale pozytyw zobaczyłam dopiero jak moje bmi wróciło na właściwe tory. Mówiąc szczerze w tym cyklu skusiłam się na diecie i ćwiczeniach niż na staraniach i nie myślałam o tym czy się udało. Do środy ćwiczyłam codziennie Cardio z przekonaniem że i tak mi nie zaszkodzi
W czwartek zrobiłam przerwę i zrobiłam test głównie z tego powodu żeby mieć pewność że mogę zacząć ćwiczenia z obciążeniem no i okazało się że nie 😍
Kochana A jaka miałaś dietke? Zdrowa jakaś napewno, ale sama układałas? Ile i w jakim czasie schudłas? Ja wtedy co zaszlam też byłam na dietce i cwiczylam, zeszło prawie 6kg. Ale teraz 5 wrocilo. A chciałabym z 10 zgubić ;) Moze pomogło, choć wiadomo,że dziewczyny przy kości też zachodzą, wiec roznie to bywa. A jak sie czujesz? :) Maz powiadomiony juz?

Do góry