Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heh .. ja już się boje zastrzyku ( nie samego zastrzyku ) jego skutków ubocznych ale może Tym razem będzie Ok.Okoloowulacyjne miewam ale nie jest to taka żywa krew :/ a w tym cyklu owulacji w ogóle nie miałam.
Wszystkie skutki uboczne pewnie zaliczę :/
Dzisiaj znowu boli mnie tak nieprzyjemnie podbrzusze :/
Mnie tez zaczyna męczyć.Bez niego miałam co jakiś czas okołoowulacyjne plamienia ale one nie takie straszne były.
Ehhh już mnie to wszystko też zaczyna męczyć.
A u Ciebie już po @? Kiedy monitoring teraz?
A ja w pracy jeszcze 4 hI to czekanie pozniej... Wróciłam z pracy, zaraz kąpiel i spać, dobranoc dziewczyny. Głowa do góry, w końcu musi nam się udać!!!
Okres się kończy. Dziś 6 dc. Jade do lekarza w środę. Zobaczymy czy w ogóle szykuje się jakaś owulacja czy dupaBez niego miałam co jakiś czas okołoowulacyjne plamienia ale one nie takie straszne były.
Ehhh już mnie to wszystko też zaczyna męczyć.
A u Ciebie już po @? Kiedy monitoring teraz?
Idziemy prawie równo. Ja mam dzis 18 d.c i chyba wczoraj była owulacja. Przynajmniej tak bolał jajnik... w sumie nadal boli podbrzusze. Test owu dodatni w 16 d.c. Będziemy razem testowaćWreszcie doczekalam się jednoznacznego testu A dziś już 17 dc.... Jajnik daje o sobie znać.