reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

Wreszcie doczekalam się jednoznacznego testu :) A dziś już 17 dc.... Jajnik daje o sobie znać.

Załączniki

• 15743801956889214196501422076803.jpg
    15743801956889214196501422076803.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 70
reklama
Okoloowulacyjne miewam ale nie jest to taka żywa krew :/ a w tym cyklu owulacji w ogóle nie miałam.

Wszystkie skutki uboczne pewnie zaliczę :/
Dzisiaj znowu boli mnie tak nieprzyjemnie podbrzusze :/
Heh .. ja już się boje zastrzyku ( nie samego zastrzyku ) jego skutków ubocznych ale może Tym razem będzie Ok.

Jednak nie będę testować. Na usg brak pecherzyka, brak płynu, brak śladu po owulacji. Są za to duże jajniki czyli moj PCOS się potwierdza.

reklama
A u mnie okres znów wygląda tak, jak te po których nigdy owu nie było. Czyli kończy się i skończyć nie moze. Reszta nie brałam dupka, a po cyklu bez dupka mam zawsze cykle bezowulacyjne. Chyba że z okazji zbliżających się świąt stanie się cud ale mało prawdopodobne.

Do góry