reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Kurcze znowu złapałam doła, jak zawsze po usg. Zastanawiam się skąd brać siły na to wszystko. Ciężko mi się jest pogodzić z tym, że mimo że na pierwszy rzut oka jest wszystko ok, to nic nie działa. Miesiące mijają i tak wygląda jakby może PCOS, może IO... wszystkie badania na pograniczu. Każda iskierka nadziei znika po usg ... :(

A u mnie okres znów wygląda tak, jak te po których nigdy owu nie było. Czyli kończy się i skończyć nie moze. Reszta nie brałam dupka, a po cyklu bez dupka mam zawsze cykle bezowulacyjne. Chyba że z okazji zbliżających się świąt stanie się cud ale mało prawdopodobne.
A może masz co drugi bezowulacyjny? U mnie tak chyba jest, choć to jest pierwszy cykl kiedy tak naprawdę owu nie czuję. Na stówę za to co drugi mam zwariowany z bólami i plamieniem :/

A może masz co drugi bezowulacyjny? U mnie tak chyba jest, choć to jest pierwszy cykl kiedy tak naprawdę owu nie czuję. Na stówę za to co drugi mam zwariowany z bólami i plamieniem :/
Tak wyglądało to bez żadnej pomocy że co drugi bezowulacyjny. Ale we wrześniu miałam owu, w październiku nie, ale pęcherzyk po prostu tylko nie pękł. Ale był. A w listopadzie też był i pękł z pregnylem. Więc ja się nie martwię o pękanie. Ważne żeby były pęcherzyki. A zastrzyk zrobi swoje.

reklama
Do góry