aniajg2
Fanka BB :)
Zobaczymy co to będzieJa sobota ale już mam bóle krzyżowe także myślę, że nic z tego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczymy co to będzieJa sobota ale już mam bóle krzyżowe także myślę, że nic z tego
Ja w weekend o ile mnie @ nie wyprzedziHej jak tam u Was ? Która testuje na dniach ?
Ja miałam krwawienia i z dupkiem i bez dupka więc tego nie ma co łączyć...Póki co to ja mam nadzieję, że w grudniu będę miała owulację i że nowy zestaw leków nie namiesza za bardzo w cyklu.
@KiedyPytam czy ty miałaś krwawienia po duphastonie? Bo przecież wczoraj wieczorem mnie dopadły razem z bólem podbrzusza a to dopiero 13dc :/
A może to okoloowulacyjne??Póki co to ja mam nadzieję, że w grudniu będę miała owulację i że nowy zestaw leków nie namiesza za bardzo w cyklu.
@KiedyPytam czy ty miałaś krwawienia po duphastonie? Bo przecież wczoraj wieczorem mnie dopadły razem z bólem podbrzusza a to dopiero 13dc :/
Ja biorę duphaston od roku i ja tak nie miałamPóki co to ja mam nadzieję, że w grudniu będę miała owulację i że nowy zestaw leków nie namiesza za bardzo w cyklu.
Okoloowulacyjne miewam ale nie jest to taka żywa krew :/ a w tym cyklu owulacji w ogóle nie miałam.A może to okoloowulacyjne??
Wszystkie skutki uboczne pewnie zaliczę :/Ja biorę duphaston od roku i ja tak nie miałam
Bez niego miałam co jakiś czas okołoowulacyjne plamienia ale one nie takie straszne były.Ja miałam krwawienia i z dupkiem i bez dupka więc tego nie ma co łączyć...