Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie to jest zwykle usg dopochwowe.Dziewczyny, czy trzeba się jakoś specjalnie przygotować na monitoring cyklu? W przyszłym tygodniu idę pierwszy raz, to będzie mój 12dc,ginekolog powiedziała, żeby przyjść 12,13 albo 14dc. Jedyny wolny termin był właśnie wtedy gdy wypada mi 12 dzień.
syn bierze leki z Niemiec phenhydan i jest lepiej, gdyby nie ten lekarz to by było zle.Dodam że od kad mieszkam w DE nie zażywam leków na padaczke.
Oby w Niemczech go wyleczyli.syn bierze leki z Niemiec phenhydan i jest lepiej, gdyby nie ten lekarz to by było zle.
Jak będzie ok to zrobią operacje i będzie zdrowy. Dam znać. Jak się odezwa z NiemiecOby w Niemczech go wyleczyli.
Koniecznie będę czekać. Bądź dobrej myśli a napewno wszystko będzie dobrze.Jak będzie ok to zrobią operacje i będzie zdrowy. Dam znać. Jak się odezwa z Niemiec
Najpierw sprawdza się pecherzyki potem czy pękły. Od roku mam monitorowany. Jak pękły to czy tam wszystko gra. Potem czekac Ew brać leki po owu.
to nie ma nic do tego. Zwykle usg u ginekologa. Po pierwszym badaniu nawet będzie wskazanie na współżycie. Bo gin oceni twój pęcherzyk, i za pare dni od nowa będziesz badana w tym okresie to spokojnie możesz.Dziękuję za odpowiedź a jeszcze tylko zapytam, czy dzień przed wizytą można współżyć, czy lepiej się wstrzymać ? Czy ma to jakieś znaczenie? Pytam z ciekawości
to nie ma nic do tego. Zwykle usg u ginekologa. Po pierwszym badaniu nawet będzie wskazanie na współżycie. Bo gin oceni twój pęcherzyk, i za pare dni od nowa będziesz badana w tym okresie to spokojnie możesz.