reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

reklama
Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?

czesc babeczki :-) Widze ze tu weekendowo-czyli cicho [emoji14]
U mnie zimno, mgla wielka, ledwo w ogrodzie drzewka widze, pogoda dobra na siedzenie w domu.
Dzis 24 dc, -piersi pobolewaja. Brzuch mnie pobolewa juz od 18 dc, wiec nie nastawiam sie jakos na testowanie ;-) A u was jak?
Witaj Margaretka :-) Trzymam kciuki za jutrzejszy tescior :)
U mnie dziś też 24 dc także idziemy razem :) kiedy masz termin @?

Ja od środy biorę clostilbegyt do dziś. We wtorek jadę na usg sprawdzić czy są pęcherzyki. Ale martwi mnie to że wogole nie czuje owulacji. W tamtym cyklu czułam klocie lewego jajnika a terwz nic.. Czy to normalne?

Ja po zastrzyku miałam odrazu ból ale temp nie badałam. Dziś po nocy przespałam do teraz ( praca zmianowa) co dawno Się mi nie zdarzyło.

U mnie dziś też 24 dc także idziemy razem :) kiedy masz termin @?
Pomiedzy 12 a 14 listopada :) Choc raz zdazylo mi sie w tym roku, ze cykl byl bardzo krotki- tzn 24 dni. Wiec teoretycznie nawet jutro moglaby @ nadejsc..
Mam techniczne pytanie nie to że sie ludze ze moze blad lab albo cos ale małżonek zadał mi dziś inne pytanie i nie wiem sama czy nie ma racji
Wiem kiedy była owu ale starania były już po owu czyli ile dni od ostatnich starań beta będzie wiarygodna? Ile trwa najdłuższy czas zapłodnienia po którym wyjdzie już beta. ?
Mąż twierdzi że wyglądam inaczej-ładniej, piersi mam obrzmiale, dużo mlecznego śluzu i szyjka jest jak by zaklejona, zaklejona. Dziwnie długa. Temperatura nie spada cały czas 37.2 . Okresu nadal brak .
Może beta była za szybko zrohiona? Jak myślicie?
A ile jestes po spoznionej @? Jakiej dlugosci masz cykle i w ktorym dniu robilas bete?

Ja od środy biorę clostilbegyt do dziś. We wtorek jadę na usg sprawdzić czy są pęcherzyki. Ale martwi mnie to że wogole nie czuje owulacji. W tamtym cyklu czułam klocie lewego jajnika a terwz nic.. Czy to normalne?
Tak jak pisalam wyzej, niekonicznie musisz czuc owulacje...niektore kobiety nigdy w zyciu jej nic czuja.. Ba..a nawet to klucie jajnika, ktore czasami czujemy, nie musi oznaczac, ze owulacja wlasnie sie odbywa. Bez monitoringu mozemy tylko sie domyslac, kiedy owu mogla byc. :-)

reklama
Do góry