Hejka[emoji4]Hej.... Jak tam twoje testowanie?
Jak narazie nic z tego dziś robiłam ale chyba tylko ja widzę cień ale @ jeszcze nie ma był tylko brudny śluz więc sama nie wiem co myśleć A u ciebie jak się sprawy mają
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hejka[emoji4]Hej.... Jak tam twoje testowanie?
U mnie 2dc....niestety.Hejka[emoji4]
Jak narazie nic z tego dziś robiłam ale chyba tylko ja widzę cień ale @ jeszcze nie ma był tylko brudny śluz więc sama nie wiem co myśleć A u ciebie jak się sprawy mają
Ale za ciebie trzymam kciuki. Mam nadzieję, że tobie się uda.Hejka[emoji4]
Nie dziękuję [emoji39]Ale za ciebie trzymam kciuki. Mam nadzieję, że tobie się uda.
Jestem z Tobą. Po tym cyklu też odpuszczam. Bez testów I mierzenia temperatury. Psychicznie jestem tym zmęczona. Po tym cyklu pójdę do gina I powiem o moich obserwscjach I zapytam o pomoc . U mnie 15 dc, I dzialamy codziennie. Będę trzymać kciuki .dobrze wiedzieć że nie jestem sama.Cześć, dziewczyny.
Nowy miesiąc nowy cykl starań, ale po tylu miesiącach chyba odpuszczam. Koniec z wyliczaniem dni, z robieniem testów owulacyjnych, koniec z wyczwkiwaniem na możliwość zrobienia testu ciążowego. To ostatni cykl kiedy wszystko kontroluję, mam wrażenie, że myśli na temat upragnionego stanu zabierają mi większość dnia, myślę, że wiecie o co chodzi. Jestem już po domniemanej owulacji, jak zwykle spróbowaliśmy, ale od następnego testu ciążowego koniec. Pozostawiam wszystko naturze, niczego nie będę sprawdzać a namiętność z ukochanym znowu stanie się dla mnie przyjemnością, a nie (mam wrażenie) chorą obsesją. Będę do Was zaglądać, trzymam za Was wszystkie kciuki, za siebie również, może tego właśnie mi trzeba i kto wie, upragnione maleństwo zagnieździ się pod sercem. Za dwa tygodnie dam znać czy coś zaskoczyło, ale nie przeczuwam fajerwerków.
Pozdrawiam Was serdecznie!
Stosunek LH do FSH, podwyższony testosteron, prolaktyna i jakieś jeszcze takie specyficzne których nazw nie pamiętam, a dodatkowo brak miesiączki w ogóle, wypadanie włosów na skroniach, okropny trądzik, z którym nie mogłam się uporać z 8 lat, tycie bez przyczyny i brak możliwości zrzucenia wagi, wahania nastroju, itd...A jakie badania np wychodzily Ci źle przy pcos ?
Dzięki kochana za słowa otuchy :*
Ja też już odpuściłam wszystkie testy owu,temp,monitoringi.Obserwuje się tylko bo objawów owulacji raczej nie przeocze(mocno boli mnie wtedy jajnik i sluzu jest tyle że ciężko nie widziec) i tylko wtedy jeden raz są przytulanki na zyczenie:-) chociaż w tym cyklu już tylko ja o tym będę wiedziala:-)Jestem z Tobą. Po tym cyklu też odpuszczam. Bez testów I mierzenia temperatury. Psychicznie jestem tym zmęczona. Po tym cyklu pójdę do gina I powiem o moich obserwscjach I zapytam o pomoc . U mnie 15 dc, I dzialamy codziennie. Będę trzymać kciuki .dobrze wiedzieć że nie jestem sama.