reklama
Ja tak miałam przy polipie endometrialnym, że zdarzały się plamienia międzymiesiączkowe. Ale powody mogą być różne. I z tego co wiem każde nieprawidłowe krwawienie powinno jednak być przez lekarza sprawdzone. Kiedy miałaś ostatnio usg przezpochwowe?Miała któraś z Was plamienia w 11dc ? 3 dni po @... testy owu negatywne. Przytulanek też nie było żeby mogło się coś otrzeć nie wiem co jest grane
Kasiu a jak z Tobą? Miałaś blada kreske i co dalej wyszlo?Hej babeczki
Czy któraś może wie czy Fado to już po porodzie ?
adzik
Fanka BB :)
W poniedziałek idę do gina także zobaczymy co powie. Usg mam co wizytę ale przezpochwowe może z jakiś rok temuJa tak miałam przy polipie endometrialnym, że zdarzały się plamienia międzymiesiączkowe. Ale powody mogą być różne. I z tego co wiem każde nieprawidłowe krwawienie powinno jednak być przez lekarza sprawdzone. Kiedy miałaś ostatnio usg przezpochwowe?
To dobrze. Sprawdzi co i jak i uspokoi. Może to nic takiego.W poniedziałek idę do gina także zobaczymy co powie. Usg mam co wizytę ale przezpochwowe może z jakiś rok temu
Adzik popieram zdanie Niny w całości, też miałam takie plamienia przy połowie ale tak jak Nina pisze wszytko trzeba sprawdzić.W poniedziałek idę do gina także zobaczymy co powie. Usg mam co wizytę ale przezpochwowe może z jakiś rok temu
Aj dziewczyny dziś mi kopniaka trzeba bo nie mam już sił i nadziei na to wszystko zupełnie nie ogarniam cyklu po ciąży biochemicznej, myślałam że ten już będzie normalny a tu śluz plodny zaledwie dwa dni, ból w dole brzucha właściwie cały czas wczoraj tak mnie zakłuło że aż syknelam a to jakiś 6 dzień po owu więc chyba za szybko na zagnieżdżenie. Po ciąży biochemicznej byłam u lekarza stwierdził że wszystko jest ok, był pęcherzyk dominujący ale w tamtym cyklu do ciąży nie doszło w tym chyba też nic z tego, aj w życiu tak niewiele można zaplanować a może właśnie trzeba było planować wcześniej a nie marzyć o dziecku w wieku 36 lat. No nic wyżaliłam sie, pora do pracy. Miłego dnia dziewczyny.
Przyszła @Kasiu a jak z Tobą? Miałaś blada kreske i co dalej wyszlo?
Teraz trzeba działać i się zobaczy co wyjdzie ,A u ciebie ?
Ten 6-7 dzień po owu to jak najbardziej może być czas na zagnieżdżenie. Ja w ndz wieczorem miałam (w 6 dpo) nie kłucie, a bóle krzyża i skurcze. Wczoraj temp spadła o 0,3, dzisiaj znowu wzrosła, więc jeszcze nic nie przekreślam i Ty tego też nie rób. za kilka dni będziemy mogły już testy jakieś czułe zrobić i wtedy zobaczymy :-)Adzik popieram zdanie Niny w całości, też miałam takie plamienia przy połowie ale tak jak Nina pisze wszytko trzeba sprawdzić.
Aj dziewczyny dziś mi kopniaka trzeba bo nie mam już sił i nadziei na to wszystko zupełnie nie ogarniam cyklu po ciąży biochemicznej, myślałam że ten już będzie normalny a tu śluz plodny zaledwie dwa dni, ból w dole brzucha właściwie cały czas wczoraj tak mnie zakłuło że aż syknelam a to jakiś 6 dzień po owu więc chyba za szybko na zagnieżdżenie. Po ciąży biochemicznej byłam u lekarza stwierdził że wszystko jest ok, był pęcherzyk dominujący ale w tamtym cyklu do ciąży nie doszło w tym chyba też nic z tego, aj w życiu tak niewiele można zaplanować a może właśnie trzeba było planować wcześniej a nie marzyć o dziecku w wieku 36 lat. No nic wyżaliłam sie, pora do pracy. Miłego dnia dziewczyny.
reklama
Oby oby! Czekamy na dobre wieściBoję się to napisać, ale czuję, że się udało. Wiem, że może okazać się zupełnie inaczej, ale czuję jakby coś się zmieniło. Nie wiem, może sobie wmawiam