bleucoco
Fanka BB :)
Boże przepraszam jestem strasznie nieogarnięta od tygodnia i jakieś głupoty gadam i piszę i zapominam o wszystkim xDTak jak napisałam dokładnie między czwartkiem a niedzielą Normalnie byłby termin na czwartek ale owu przesunela się na pewno jeden dzień więc teoretycznie @ w piątek aleeeee testy owulacyjne wychodziły pozytywnie aż się nie skończyły a objawy owu miałam jeszcze nawet w niedzielę. Nigdy tak zwariowanego cyklu nie było i do dzisiaj byłam przekonana, że jakimś cudem się udało (cudem bo ostatnie boboseksy w 11dc ze względu na późniejszy ból i plamienia). Przedwczoraj mąż stwierdził, że żadnego testu nie potrzebuje bo tak charakterystyczny biust miałam tylko w ciąży i ma rację. Do tego zupełnie mnie nie bolał do wczoraj a zazwyczaj nie mogę się dotknąć zaraz po owu.
Tyle u mnie
To super czyli jest duża szansa!
Serio po owu a przed @ bolały Cię bardzo piersi a na ciążę nie? Właśnie ja tak mam pierwszy raz teraz. Normalnie bolą strasznie, odkąd uregulowały mi się cykle od marca/kwietnia, a teraz ani widu ani słychu, jakby nie wiedziały, że @ się zbliża