reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania 2019!

A u mnie otwiera się kolejny mc starań..@ się skończyła... mój m ma w końcu normalny grafik w pracy ..... kolejny mc kolejna nadzieja... ale również i kolejny tydzień w pracy trzeba przetrwać

reklama
no to tak jak u mnie...jak mam 2 zmiany to z mężem widzę się wieczorem jak wracam( na 5min )bo go obudzę ,albo rano jak on mnie obudzi ...da buziaka zamieni dwa słowa i ucieka[emoji6]...Ale następne dwa tyg 1 zmian [emoji3059][emoji3059][emoji3059]
A u mnie otwiera się kolejny mc starań..@ się skończyła... mój m ma w końcu normalny grafik w pracy ..... kolejny mc kolejna nadzieja... ale również i kolejny tydzień w pracy trzeba przetrwać

Może być wyregulowana ale jak zachodzisz w ciążę to hormony tarczycy szaleją i trzeba regularnie sprawdzać poziom tsh bo może doprowadzić do zatrzymania bicia serduszka u maleństwa. Moja tarczyca była wyregulowana bo miałam 1.8 a zaszłam w ciążę i podskoczylo do prawie 13 mimo zażywania leków regularnie.
No tak oczywiście, trzeba badać. Ja teraz badam co 3 miesiące mimo, że już od 3 lat hormony są wyregulowane. Jak tylko zajdę w ciążę to pierwsze co to będzie badanie tarczycy :)

reklama
Do góry