Jeszcze poczekam do lekarza pójdę w środę to zobaczymyKasiu czytałam że miałaś blada kreske może beta?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze poczekam do lekarza pójdę w środę to zobaczymyKasiu czytałam że miałaś blada kreske może beta?
Dopóki @ nie ma to wszystko jest możliwe, 3mam kciukiU mnie 36dc i jak narazie nic się nie dzieje ani w jedną ani w drogą stronę [emoji20]
Jesteś pewna, ze on tez tego chce?A ja się wkurw.... Bo były ustalenia że sie staramy a jak przychodzi co do czego to mężu idzie z kumplami na piwo/ jest zmęczony/ gra na kompie... No i 3 cykl będzie w dupie a ja się przejmuje. No trudno, przynajmniej wiem że w tym cyklu nie ma co testować.
Sam wyszedł z inicjatywą drugiego dzidziusa. Do tego przez poprzednie dwa cykle namawial mnie do robienia testów. W tym cyklu też mówi o "złotym strzale" no ale żeby mogl być złoty to musi wypalić w owu.. A jak siedział dzisiaj przed kompem tak siedzi nadal.Jesteś pewna, ze on tez tego chce?
Może przejmij inicjatywę?Sam wyszedł z inicjatywą drugiego dzidziusa. Do tego przez poprzednie dwa cykle namawial mnie do robienia testów. W tym cyklu też mówi o "złotym strzale" no ale żeby mogl być złoty to musi wypalić w owu.. A jak siedział dzisiaj przed kompem tak siedzi nadal.
Od kilku dni przejmuje inicjatywe i zagaduje, także teraz już mam dość.Może przejmij inicjatywę?
Hej. My tes staramy się od razu z ttm że stacjonarne.. I też bez efektówHejka dołączam się do grupy.
Od roku staramy się z mężem o drugie dziecko narazie bez efektów bo w sumie nawet nie ma kiedy się starać bo mąż pracuje w de i zjeżdża na kilka dni w miesiącu.
Dopiero jutro wraca A w środę k8edy na być owu wylatujemy na wakacje.
Czuje że kolejny miesiąc przegapuony będzie